URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Decidir per un mateix al segle XXI.

Alternativa | 11 Abril, 2007 10:00 | facebook.com twitter.com

Aquest és un escrit que ens ha fet arribar el nostre amic i company de barricada Joan Ramon Bosch Cerdà. M’agradaria fer-hi uns comentaris, encara que no se si és millor al principi o al final. Ho deixo per després.

 

Som al segle XXI, els que vam néixer les darreres dècades del segle XX, em viscut amb normalitat alguns canvis tecnològics com un fet que ha anant quallant dins les societats més modernes del nostre planeta, així mateix, la tendència als procediments electius pareixen  ser cada cop més preponderants enfront als procediments totalitaris, aquesta pareix ser la tendència, almenys des de la propaganda mediatica, emperò, almenys a l’estat Espanyol i trobem algunes, per no dir moltes contradiccions.

Ningú entendria ( tal volta el senyors Acebes i Zaplana si) que l’estat Espanyol negues als atlots i atlotes el dret a decidir lliurament la seva capacitat per decidir  què volen fer de les seves vides, on volen viure o si es volen separar encara que ja duguin anys casats. Fins i tot s’accepta que el divorci es produeixi sense examinar primer qui és el “culpable” de rompre. Segurament gent que va patir la postguerra sap bé que això va costar anys, però ja hi som.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb