URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

ABRIL DE REPÚBLICA

Alternativa | 12 Abril, 2007 08:29 | facebook.com twitter.com

 Aquí tenim la nova edició d'Abril de República.Enguany és el quart any que ho organitzam. Tot va sorgir un dia del més d'octubre o novembre, no ho record bé, del 2003. Erem a Palma, a una interessant xerrada del cicle de conferències que organitza cada any l'Ateneu Llibertari, les Jornades Llibertaries. Allà se'ns va ocorrer que calia fer el mateix a Pollença però enfocat a la República. Ens posarem a treballar des d'Iniciativa Ciutadana per Pollença i aconseguirem el que fou el primer Abril de REpública. Sempre recordaré aquella primera edició, veure la gent asseguda pel terra escoltant a Jose MAria Aguirre, que va ser a Mathaussen, veure com els "vells comunistes" s'enfadaven amb n'Ignàsi de Llorença per dir-los lo que van fer els comunistes i Lister als camps col·lectivitzats d'Aragó, les més de 100 persones veient la pel·lícula "Nosaltres els vençuts"...

 


 

El segon any ja hi van participar els partits polítics d'esquerres. 

L'any passat vam aconseguir, no sense un immens esforç, fer la genial exposició ART/ESANIA A LES PRESONS FEIXISTES. Va ser increible veure a totes aquelles persones emocionades recordant als seus parents..

I enguany ja el tornam a tenir aquí, l'Abril de República serà molt interessant.

Com que no puc posar cap imatge del cartell ni el tríptic(no en se) Ús pos la programació i el tríptic en PDF:Abril de REpública IV.pdf 

Programació a Continuació:

I recordau que dia 14 a les 12.00h. farem la presentació d'Alternativa, Esquerra Unida - Els Verds. 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb