URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Radikals per estimar l'entorn: MAR VISTA APARTAMENTS

Alternativa | 13 Abril, 2007 09:32 | facebook.com twitter.com

 

Aquest és un article del nostre amic Joan Serra. Res a dir. Com sempre Joan, amb una manera d’escriure molt bona, ens fa reflexionar sobre el tema de la destrucció del nostre entorn i com, per no entendre la nostra manera d’estimar, ens titllen de radikals.

 

Passejant per St. Vicenç, observant les evolucions i injustícies dels promotors, un ANEI molt relatiu i manejadís, un altre paradís destroçat pels pollencins, confonem zones paradisíaques on les construccions haurien d’ésser mínimes i ordenades arquitectònicament, en nuclis de proliferació urbana. Pollença actualment consta de 4 pobles: Pollença, el Port, St.Vicenç i Villas Adosadas  . Si un observa acabarà observat, aquesta llei  d’obvietat física visual, és la que ens fa gaudir de totes aquestes construccions costaneres. Els peixos, aus, sirenes, mariners i navegants,...tenen i tenim, Mar VISTA APARTAMENTOS. Això, emperò, pareix no preocupar als ajuntaments, ells estan enfeinats en treure el màxim rendiment monetari del seu territori, per a gaudir de “superàvit” financer, i així omplir les regidories de programacions i parafernàlies engrescadores de curolles “populi”. Està claríssim, que d’ajuntament de Pollença(en aquest cas) res de res, podem dir “ajuntament de pollencins”. Ja és ben hora de tenir un batle preocupat per la qualitat del medi de Pollença( i no tant dels pollencins). Més que rés per a poder dir en veu alta el nom POLLENÇA, del qual sempre se n’omplen la boca però fins ara ningú li ha donat amor del de veritat, fins ara sempre a estat interessat, un amor efímer de foto i patrona. Com aquell que només s’interessa per sa mare quan aquesta li dona de menjar, després que la “Bombin”i cap a la residència. Els que cerca’m aquesta manera d’estimar, es veu que som “Radikals”, o una espècie de “Frikis” naturistes , res més lluny de la realitat, som ben conscients del dinamisme econòmic actual, i de la dificultat en el canvi dels moviments capitals, necessitam temps per a suavitzar els efectes nocius cap a la “societat del benestar(relatiu)”  que ens abocaria  al caos si s’actués de cop, però com més tard ens hi posem pitjor, el transatlàntic necessita molt d’espai per a la maniobra, i els de la sala de comandament viuen de rendes antigues i encara no estan per la labor.

 

Ja sabeu que si voleu participar i enviar-nos algún scrit ho podeu fer a: eurxella@yahoo.es

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb