URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Som com la pluja, molesta per a alguns però necessària per a tothom.

Alternativa | 15 Abril, 2007 06:24 | facebook.com twitter.com

A pesar de la pluja ahir va ser un dia complet, començam per la presentació de la llista, passant per els actes d’abril de República per acabar a la fira del ví.

Avui parlaré de la presentació de la llista. A causa de la pluja hem tingut que traslladar l’acte de la presentació al Centre

Al mateix han parlat un membre de la llista; Pere Josep Cànaves  Cifre (Pere de la punta), que ha destacat la gent veterana de la llista que fa molt d’anys que batalla, nostres arrels.

 El coordinadors dels verds i candidat d’Alternativa al govern (dins la candidatura del BLOC), Miquel Angel Llauger que ens ha donat tot el seu suport i  ha destacat nostra lluita per intentar la unitat de les forces d’esquerra a Pollença

Per acabar els discursos en el meu cas he volgut deixar un par d’idees clares;

- No pactarem amb PP i UM en cap circumstància.

-  Per nosaltres la campanya és un festa, culminació d’una feina de quatre anys.

- He fet dues promeses, molt de feina i molt de comunicació amb la ciutadania.

-  Nostra llista destaca per la seva joventut i per ser gent que ha fet feina aquests quatre anys, no hem anat a cercar gent popular o "guapa" a darrera hora per confeccionar-la.

Però la cosa més important no l’he dit i és que la gent que formam aquesta llista, molts dels quals  no ens coneixien fa quatre anys, ara som un grup d’amics.

Més tard Francesc Gomila ha cantat quatres cançons que ha compost a partir de poemes de Josep Muntaner, Guillem Payeras, Pere Capellà i Malànima. Un luxe que ens ha emocionat.

Per acabar hem fet una picada (cada membre de la llista ha aportat un plat i un beguda), recuperant l'estil comunitari i solidari de les gires republicanes.

Bé a pesar de la pluja hem passat una bona estona, com hem dit nosaltres som com la pluja molesta per a alguns però necessària per a tothom.

La pluja no ha estropeat la foto de grup per què ja l'havien fet. Falten Dani Carmona ( 12 a la llista, i Rosi  20 a la llista que no eren a Pollença el dia de la foto, han estat sutituïts a la fotografia per gent de l'assamblea.; Javier Gómez i Francisco Zamorano.   

A continuació la llista.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb