URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Les corrupteles les pagam tots

Alternativa | 18 Abril, 2007 08:20 | facebook.com twitter.com

Ja havien denunciat que la pujada de preus al varador del Port de Pollença seria una de les conseqüències de les mangarrufes realitzada pel senyor Guillem Coll “Mito”assessor de Ports, president d’Unió Mollera Pollencina i soci del Partit Popular a les eleccions.

 Ara podem veure en la pràctica el que ha suposat l’entrada de la nova empresa (Sa Nàutica del Moll), on és sòcia la senyora de Guillem Coll, al varador. Una empresa que va tenir “la sort” de tenir una cessió a dit el mateix any de la seva creació i de la qual desconeixem quina feina fa o quins són els seus empleats De moment.   la nova UTE ( Nàutica Elcano i Sa Nàutica del Moll) no ha millorat el serveis del varador però si que ràpidament ha hagut una pujada de preus totalment injustificable. Un exemple de com són al final els usuaris els que han de pagar les corrupteles i els negocis familiars del senyor “Mito”.

  Un usuari del varador del Port ens ha fet arribar les següents factures referents a feines fetes al seu vaixell. A juliol del 2006 unes feinas i tenir el vaixell al varador  8 dies li varen costar 104,83 euros, després de la nova cessió del varador, i l’entrada al mateix de l’empresa on es sòcia la dona de Guillem Coll Mito a gener del 2007 les mateixes feina  i només 2 dies de vaixell al varador  li varen costar 118,68 euros. La pujada més espectacular és precisament en l'estància, que depèn de Sa Nàutica d'es moll. Al 2006 surt un dia d'estància a 1,465 €, ara al 2007 surt  a 7,285 € casi res, que bon negoci.

  Mentre l’empresa pública Ports no ha tingut cap problema en fer una cessió ( a dit) a una empresa on és sòcia la dona d’un dels seus empleats ( a dit), i en pujar els preus  pareix que té molt de problemes per tenir una entrevista amb nosaltres o mostrar-nos la informació sobre les cessions i concessions fetes al Port. Tema en el que en aquest moment pareix que haurem d’arribar al contenciós administratiu per aconseguir tenir accés a una informació pública.

Podeu pitar si voleu veure les factures. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb