URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Urxella 11

Alternativa | 19 Abril, 2007 11:55 | facebook.com twitter.com

Ja teniu al carrer el número 11 d’Urxella, el podeu descarregar en pdf. Del mateix he seleccionat l’article Feim Falta, escrit per Pere Josep Garcia i que és un petit resum d’algunes de les feines que hem fet aquests quatre anys.

Avui a les 18:00 a la ràdio municipal parlarem d'abril de República IV.

FEIM FALTA 

Fa ja quasi quatre anys començarem a caminar. Després de les eleccions del 2003 i el funest resultat del pacte de dretes a Pollença, decidirem que calia un canvi en la política local. Sempre pensant que “cap objectiu és massa insignificant, cap victòria massa petita” ens posarem a treballar. Per nosaltres la política són les coses del dia a dia, les petites coses que fan la vida més còmoda i millor. No preteníem canviar el món, però si fer la política més propera i canviar les coses que de veritat afecten a la gent. I en aquest sentit hem treballat, sempre en una línia clara i dient el que pensam. Petites victòries com són el cobriment de la parada de busos del Moll, que arreglin els abocaments d’aigües fecals a la badia... El pla per a persones amb mobilitat reduïda de propera aplicació. Totes aquestes coses que fan de la vida quotidiana millor, són per les que lluitem i no per macroprojectes com l’innecessari auditori d’en Moneo.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb