URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Debatre

Alternativa | 20 Abril, 2007 06:11 | facebook.com twitter.com

El divendres 11 de maig a les 21:00 sabeu que tenim un debat al club de Pollença organitzat pel Diario de Mallorca. Participam Tomeu, Joan, Francisca, Biel i un servidor.

Ahir ja vaig dir a la ràdio municipal que estic en contra de que no s’hagi convidat a Miquel Angel (ERC) amb l’excusa de que no tenen  representació ni municipal ni autonòmica .Als debats de la Constitució Europea i de l’estatut d’Autonomia ja ens varen intentar excloure a nosaltres i a ells. I als debats de la ràdio municipal com sabeu també ens van excloure de mala manera. Quina mania amb no voles escoltar totes les veus.

A Pollença fins ara als debats de les eleccions municipals sempre havien pogut participar tots els partits polítics que es presentaven, en aquest cas al ser l’organitzador una empresa privada  serà molt complicat canviar la decisió, però a veure si entre tots la podem canviar. El debat no serà complet si falta uns dels alcaldables.

Podeu fer preguntes als participants a internet, una bona ocasió per demanar  per alguna de les barbaritats que s'han fet aquests quatre anys.

Pens que el debat és la manera més neta i clara de fer campanya, a la ràdio m'han dit que la gent es cansaria, jo estic segur que un debat sobre urbanisme o l'Auditori ompliria el Club. Per altra part a la ràdio no m'han confirmat encara si faran un debat amb tots els alcaldables. I tampoc ser res del clàssic debat d el'Associació de Veïns d'eu Moll.

Per altra part us volia recomanar el Blog Pollença que ara publica pràcticament un article per dia amb el tema del Bloc a Pollença, previsions de regidors... A veure si s’animen els comentaris i obrim una altre espai de debat.

Avui recordau a les 20.30 h. al Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya. XERRADA A CÀRREC DE Margalida Capellà i Roig i M. Antònia Oliver i París

L'ASSOCIACIÓ PER A LA RECUPERACIÓ DE LA MEMÒRIA HISTÒRICA A MALLORCA i EL PROJECTE DE LLEI DE LA MEMÒRIA HISTÒRICA

 

Esperam que el debat no sigui com a aquest acudit, per la meva part faré tot el possible. 

 


 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb