URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ajuntament, Sant Humbert i els escopeters.

Alternativa | 21 Abril, 2007 07:57 | facebook.com twitter.com

L’equip de govern de l’Ajuntament de Pollença incompleix els seus propis acords en camins( un any sense complir el decret de batlia de  25 de Maig de 2006, i fer obrir el tancament il·legal de la carretera vella de Pollença a Lluc ) però també respecte al tracte als animals

 Demà diumenge 22 d’abril  es realitzarà per "celebrar" Sant Humbert a Son Vila una tirada de coloms amollats amb tub mecànic, una salvatjada, inclós per gran part dels caçadors i  que a Catalunya, per exemple està prohibida. Als cartells que anuncien la tirada, figura entre els organtizadors i patrocinadors l’Ajuntament de Pollença ( àrea de medi ambient i d’esports).Suposam que algun membre de l'Ajuntament ( en temps d'eleccions més d'un) anirá, ja que el cartell diu " berenar amb l'assitència de personalitats públiques". Precisament personalitat és el que no te nostre equip de govern.

 Ja no es tracta només que sigui una barbaritat que un àrea de medi ambient subvencioni activitats com aquesta, sinó que per tercera vegada durant aquesta legislatura. ens trobam que l’equip de govern incompleix els seus acords a aquest tema.  Com és possible que el mateix ajuntament que acorda (Comissió de govern) el 26 de maig de 2004 "reiterar el seu suport a totes aquelles iniciatives tendents a evitar  les actuacions que provoquen patiments innecessaris als animals” organitzi i subvencioni un acte on es fiquen els coloms a un tub, per ser tirades a pressió i tirar sobre elles.El cartell entra en details; coloms de prova i tirada a 6 coloms amollades amb tu b mecànic. Desempat amb coloms. 

Demanam a l’equip de govern la seva retirada com organtizador i patrocinador d’aquesta a activitat o el que encara pensam que seria millor que la societat de caçadors de Pollença substitueixi  la tirada al colom per tirada al plat.

L’equip de govern ha de tenir més serietat i no deixar de complir els seus acords simplement per motius electoralistas. Humbert significa el que té pensaments lluminosos, però en temps d'eleccions es clar que nostre equip de govern prefereix seguin tenint pensaments oscurs i incomplint el que els mateixos van aprovar.

I a la Societat de Caçadors de Pollença els volia fer una feflexió: Sant Humbert, patró dels caçadors, va salvar a son pare d'un ós i no d'un colom. Un ós que no havia estat ficata un tub mecànic per ser llançat a pressió com fan ells. No podien honrar a aquest Sant, demostrant la seva punteria amb un tir al plat?
 

 

  A continuació un article que descriu enque consisteix la tirada al colom

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb