URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La imatge d'UM-UNPI.

Alternativa | 23 Abril, 2007 06:14 | facebook.com twitter.com

 Avui volia comentar el butlletí informatiu d’UM- UNPI ( nosaltres som mes sincers i denominam nostra Urxella, publicació de política local).

Com sempre intenten dar una imatge de moderació, responsabilitat i mesura que no veig ni a les obres de la circumval·lació, ni a les actuacions a urbanisme, ni a la transparència informativa, ni al macroprojecte de l’Auditori... I que tampoc varen veure ahir als guardes de medi ambient del Consell de Mallorca que van agredir a dos dels participants a l’excursió ( que per la resta va ser un èxit i va transcorre amb total normalitat)

Diuen els d’UM-UNPI que defugen d’interessos particulars “escorats a la dreta  o l’esquerra”, o sigui que dels interessos particulars seus com ja sabem no defugen. Per això situen per damunt dels interessos col·lectius, els interessos particulars dels tancadors de camins. El darrer exemple de com tenen cura dels seus interessos particulars és la notícia que ens ha arribat de que varen utilitzar personal d’obres i serveis per muntar la presentació de la seva candidatura, mentre que al Port havia personal que no podia fer feina per tothom per què “els interessos particulars” també utilitzaven el camió.

Per altra part Martí Ochogavia regidor també de camins, des de la responsabilitat i el servei al poble del que fa gala UM-UNPI, feia propaganda per evitar que la gent vingués a l’excursió a fer la seva feina, defensar els camins públics oberts . De totes maneres estam contents que Martí no s’hagi pres malament no sortir a la fotografia el dia de la presentació de Joan com candidat d’UM-UNPI i que al butlletí informatiu només digui actuacions d’Unió Mallorquina de l’Ajuntament, clar quedaria una mica lleig mostrar fotografies d’algunes de les actuacions d’UNPI-Ochogavía.

 Quan vaig veure aquest acudit del Roto immediatament vaig pensar en aquesta gent sincera, responsable, sacrificada...

Pdt. Article dedicat a Mateu Crespí ex-renovador que ha anunciat la seva integració a la llista al Parlament d'UM. Us recordam que era el líder del grup de militants que s'en va anar del PSM - per por que aquest partit es desnaturalitzàs i perdés les seves essències participant en el Bloc. Esperam que si UM torna a pactar amb el PP, el senyor Crespí no perdi la seva essència.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb