URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'incident de la carretera vella de Lluc ( fotografies)

Alternativa | 24 Abril, 2007 06:14 | facebook.com twitter.com

Diumenge varen participar de l'excursió reivindicativa a través de la carretera vella de Lluc, convocada per la Plataforma Pro Camins Públics i Oberts. El motiu com sabeu era reivindicar l'obertura immediata de la carretera vella de Pollença a Lluc, la seva recuperació, restauració i conservació així com la regulació del seu ús. La raó d’aquesta petició és molt senzilla, ÉS PÚBLICA, pagada amb dobles de tots els contribuents.

L'únic incident de l'excursió va ser a la finca de Muntanya on la carretera era tancada per unes barreres i per dos guàrdies enviats pel  senyor Conseller Miquel Àngel Borras (UM) per evitar el pas. És trist que hagin estat els funcionaris del Consell més papistes que el papa, i que en el seu zel per evitar el pas, hagin arribat a agredir a un dels cavallistes que ha posat una denúncia al jutjat d’Inca. Amb els propietaris de l’Empeltada com de Muntanya no va haver cap incident, cadascú va dir la seva, i és que l’ambient de l’excursió va ser familiar, pacífic i respetuós. O sigui que no ens podem creure com diu el senyor Borras que els cavallistes s’hagin inventat l’agressió.Les fotografies que publicam són aclararidores

Aquestes són les fotografies que tenim de "l'incident" com sabeu els cavallistes asseguren que un guarda colpejà al cap un dels companys quan intentava llevar una barrera que impedia l'accés a cavall per la carretera vella de Lluc a l'alçada de la finca de Muntanya.

El conseller Miquel Àngel Borràs negà que s'hagui produït una agressió i explicà que «els guardes del Consell eren a la zona per vigilar que durant l'excursió no es produís no hi hagués danys materials al camí» i que els cavallistes «volien rompre les barreres».

Les fotografies ( que ens han enviat de la plataforma) són molt aclaridores és veu a un guarda del Consell darrera una porta (fragment de barrera metàl·lica)  que no és limita a vigilar sinó que  impideix el pas als excursionistes, fins i tot és puja a l'escala per evitar que es pugui obrir la  mateixa. O sigui els guardes del Consell volien impedir el pas quan el trajecte de l'excursió havia estat aprovat. Els cavallistes com podeu veure no volien rompre cap barrera sinó obrir aquesta porta que impedia el seu legal dret de pas.

Recorden a més que al ple del passat mes de febrer s'aprovà una moció presentada pel PSM a la qual el Consell de Mallorca es comprometia a fer tots els actes necessaris perquè la carretera vella passàs a formar part dels béns del Consell.

He llevat els rostres ja que el tema es troba als jutjats. 

Les institucions públiques no només subvencionen els tancadors de camins sinó que envien a funcionaris públic i aquests utilitzen la violència per defensar els interessos privats sobre els públics. El món al revés, o no?

A continuació una petita narració de l'excursió 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb