URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Protegint l'Albufereta

Alternativa | 27 Abril, 2007 15:25 | facebook.com twitter.com

 Pensam que ha arribat el moment d'aturar el desgavell urbanístic que impera tant a nivell de Mallorca com de Pollenca, amb la multiplicació de construccions il·legals i davant de la permissibilitat, passivitat i inclòs convivència en ocasió de les institucions públiques que haurien de fer complir la llei. Sent conseqüents amb aquesta línia hem posat en coneixement del fiscal de medi ambient Sr. Adrian Salazar Larracoechea quatre noves construccions que considerem delictes contra el medi ambient i contra l’ordenació del territori., ja que s’han realitzat a la perifèria de protecció de la reseva natural de s’Albufereta, zona ZEPA ( Zona d’especial protecció per les aus), ANEI (Àrea Natural d’Espècial Interès), i LIC (Lloc d’Interès Comunitari).


Per desgràcia amb el pacte de regrés PP-UM l’Albufereta és un “paper parc”, una figura de protecció que només és tal sobre el paper, i és un dels espais naturals que volem recuperar.

Confiam en la intervenció de la justícia( darrerament molt activa) i d’aquesta manera també volem deixar clara nostra postura de tolerància zero respecto a la realització de noves edificacions il·legals en zones protegides i al sòl rústic de Pollença.

Volem acabar amb el missatge de que construir il·legal a Pollença surt barat, i aturar aquesta destrucció del mitjà natural que ha tingut com conseqüència que gran part del municipi s'hagi convertit en una urbanització dispersa amb un greu impacte ecològic (abocaments d'aigües residuals, tales d'arbre, destruccions d'ecosistemes..), paisatgístics (noves edificacions, parets, esteses elèctriques, camins, etc.) i econòmiques (una inflació galopant i el preu del sòl rústic disparat). .

 Enfront a la permissivitat imperant actual fa falta un canvi, ja és hora de deixar de prioritzar les negocis privats sobre els interessos col·lectius.

Com sempre el genial Roto. 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb