URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Compromisos i motivació.

Alternativa | 01 Maig, 2007 18:17 | facebook.com twitter.com


    L'1 de maig és un bon dia per començar la publicació de nostre programa. Al blog alternarem el programa amb els articles habituals . Per suposat és un programa obert a vostres suggeriments, idees, crítiques... Avui començam per 5 compromisos d'inici i la motivació del  programa, el model de Pollença pel que farem feina.

              NOSTRES CINC COMPROMISOS DE PARTIDA.

1 - Informació, transparència, comunicació i participació ( com hi ha a aquest blog).

2 - Recuperar l’ètica a la política, parlant clar amb valentia i sense càlculs electorals.

3 - Només serem regidors de Pollença, ni assessors, ni consellers... ni res fora del municipi, on hi ha molta de feina per fer.

4 - Els eixos de nostra feina són: Defensar el medi natural de Pollença, millorar les polítiques socials, defensar els interessos col·lectius i els espais públics.

5- No pactarem ni amb PP-UMP ni amb UM-UNPI i amb la resta només el farem sobre programa. Pensam que la ciutadania ha de tenir clar a qui i què vota exactament. 

MOTIVACIÓ DEL PROGRAMA.

Durant aquests quatre darrers anys  Alternativa Esquerra Unida – Els Verds ha fet, des de fora de la Sala, una oposició rigorosa i seriosa. Hem criticat durament les vergonyes i insuficiències de la política de l’equip de govern i hem fet continues propostes alternatives.

Ara ha arribat el moment de presentar nostre proposta alternativa i global de poble, el programa que ens comprometem a defensar i executar. Podeu donar suport a una política de democràcia participativa, d’esquerres i ecologista. Teniu la paraula per augmentar vostra influència a la Sala.

Volem construir un municipi en què  l’activitat econòmica es desenvolupi amb honestedat, sense oportunisme ni favoritismes, amb menys desigualtats socials i amb respecte al medi natural, al patrimoni històric i cultural del poble.

On la construcció de un futur ecològicament sostenible amb menys desigualtats social substitueixi a l’actual panorama de creixent destrucció del medi  i manca d’interès pel benestar social.

On l’impuls econòmic s’orienti a millorar la qualitat de vida dels ciutadans amb bons equipaments i serveis públics.

On la difusió de la cultura i de la història enriqueixi l’esperit amb idees amplies i on  la generositat sigui sempre més allà de qualsevol visió localista.


On es protegeixi el carrer per caminar i asseure’s una estona.


Una Pollença participativa, habitable, sostenible, justa, igualitària i solidària.

De Karl a Carlinhos

Alternativa | 01 Maig, 2007 06:35 | facebook.com twitter.com

En temps de divisió del moviment obrer volem recordar les paraules de la convocatòria de vaga general de l'1 de maig de 1886.

"Un dia de rebel·lió, no de descans! Un dia no ordenat pels "voceros/ jactanciosos" de les institucions que tenen encadenat al món del treballador! Un dia que el treballador fa les seves pròpies lleis i té el poder d'executar-les!
Tot sense el consentiment ni aprovació dels quals oprimeixen i governen. Un dia que amb tremenda força la unitat  de l'exèrcit dels treballadors es mobilitza contra els quals avui dominen la destinació dels pobles de tota nació. Un dia de protesta contra l'opressió i la tirania, contra la ignorància i la guerra de tot tipus. Un dia que començar a gaudir de vuit hores de treball, vuit hores de descans, vuit hores per al que ens doni la gana".

 I de 1886 a un vídeo del 2007. De Karl a Carlinhos.
 
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb