URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Administració i gestió municipal més racional (P4).

Alternativa | 04 Maig, 2007 17:40 | facebook.com twitter.com


Seguim amb la publicació de nostre PLA DE FUTURA GESTIO MUNICIPAL PER AL MUNICIPI DE POLLENÇA, dins  el primer capítol DEMOCRATITZAR LA DEMOCRÀCIA, avui publicam la part dedicada a l'atenció als ciutadans esperam vostres suggeriments, dubtes, crítiques, idees...

 També us pregam que doneu  la màxima difusió a aquest programa i a la possibilitat de participar en el mateix, quan més gent participi millor.

 

                        2.-ATENCIÓ ALS CIUTADANS.

            ADMINISTRACIÓ I GESTIÓ MUNICIPAL MÉS RACIONAL.

L’actual administració i gestió de l’Ajuntament  és molt millorable. Aquesta millora ha de venir des dels suggeriments de la ciutadania i dels treballadors públics. Les condicions de feina dels treballadors no són les més adients , els
equips son incomplets i les plantilles no responen a criteris de
racionalitat.

Els edificis en general on fa feina el personal de l’Ajuntament es troben en males condicions, tant l’edifici central com per exemple a l'àrea de Serveis "Can Candali", un àmbit inicialment previst per a 6 persones on actualment treballen apinyades 18 persones. També s’ha de solucionar el problema de l’escampadissa de dependències municipals, que obliguen a fer vertaderes ginkames als usuaris, i la quantitat de lloguers que es pagan ( més d’un milió d’euros anuals; Can candali, l'edifici d'intervenció, l'edifici de urbanisme, garatge del carrer Dones de Can Sales, espai tartan del carrer G.Cifre, centre de joves, oficina de turisme...).

Un altre problema del municipi és que les places de direcció dels serveis municipals que actualment depenen de càrrecs de confiança s’han de cobrir amb personal qualificat i professional.
Els funcionaris i el personal laboral han de poder treballar eficientment per al conjunt de la ciutadania, i amb independència dels clientelismes i manipulacions que ha vegades imposa el polític de torn.


A continuació les propostes concretes. (Segueix)

La dictadura de la ignorància.

Alternativa | 04 Maig, 2007 06:09 | facebook.com twitter.com

 

Per segona vegada, des de la seva inauguració en abril de 2005, el monòlit dedicat a la memòria dels presos republicans que van construir la carretera de la talaia d’Albercuix ha sofrit un atac. La fotografia el resumeix tot, i és que el subconscient d'aquesta gent els delata;  han ratllat les paraules llibertat i democràcia i han firmat com el que són.


Aquesta és la incultura i la ignorància que promociona gent com Pio Moa. A Espanya el 18 de juliol de 1936 no havia "una dictadura del proletariat" sinó una democràcia on el Front Popular ( del centro-esquerra als comunistes) havia  guanyat unes eleccions democràtiques a febrer. Aquesta victòria i el nou impuls a les reformes educatives, socials, econòmiquesi polítiques que va donar el nou govern és el que no van aguantar gent com Joan March, Franco o el cardenal Isidro Goma.

 

El camp de presoners militar d'Albercuix estava integrat per soldats i presoners republicans. Es va obrir el setembre de 1937 i va durar fins  al'estiu de 1940. Tongades d'entre 50 i 100 treballados obriren el camí que puja a la talaia. Les condicions de vida dels presoners eren molt dures, mal alimentats, feina molt dura i un vent que més d'una vegada els tirava en terra. Captius per la seva defensa de la democràcia legalment establerta ara els nets dels carcellers volen captivar i desarmar nostre record i nostra memòria, no l'aconseguiram 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb