URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Participació ciutadana (P5)

Alternativa | 06 Maig, 2007 09:00 | facebook.com twitter.com

Seguim amb la publicació de nostre PLA DE FUTURA GESTIO MUNICIPAL PER AL MUNICIPI DE POLLENÇA, dins  el primer capítol DEMOCRATITZAR LA DEMOCRÀCIA, avui publicam la primera part dedicada a participació ciutadana esperam vostres suggeriments, dubtes, crítiques, idees...

 També us pregam que doneu  la màxima difusió a aquest programa i a la possibilitat de participar en el mateix, quan més gent participi millor.

3.- PARTICIPACIÓ CIUTADANA.

La implicació dels ciutadans en la política municipal no es pot limitar a l’elecció d’uns representants a l’Ajuntament cada quatre anys. Proposam un nou model polític de combinació de  la democràcia representativa i la participativa. Es tracta de que la ciutadania influeixi en la presa de decisions de forma vinculant. No es tracta només de consultar determinades decisions a la ciutadania sinó de traspassar-los el poder.  Democratitzar a fons l’Ajuntament, cap a dins i capa de fora.

Una declaració de Rosana Pastor per a "Ja en tenim prou"

 

Ja en tenim prou és un col·lectiu en què participen professionals de l'audiovisual, la gent dels moviments socials més actius i un bon grapat d'artistes, activistes i associacions culturals del País Valencià.
La plataforma s'ha format per a fer i difondre curts audiovisuals –produïts pel mateix col·lectiu Ja en tenim prou amb el suport de Ca Revolta- i una pel·lícula.
L'objectiu principal és moure l'opinió i la crítica, i promoure –des de la independència de tots els partits polítics- el vot progressista per a desallotjar el PP de les institucions.

A CONTINUACIÓ PROPOSTES CONCRETES. 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb