URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pressuposts participatius (P6)

Alternativa | 07 Maig, 2007 16:50 | facebook.com twitter.com

Seguim amb la publicació de nostre PLA DE FUTURA GESTIO MUNICIPAL PER AL MUNICIPI DE POLLENÇA, dins  el primer capítol DEMOCRATITZAR LA DEMOCRÀCIA, avui publicam la segona part dedicada a participació ciutadana, pressuposts participatius. Esperam vostres suggeriments, dubtes, crítiques, idees...

 També us pregam que doneu  la màxima difusió a aquest programa i a la possibilitat de participar en el mateix, quan més gent participi millor.

PRESSUPOSTS PARTICIPATIUS

El pressupost municipal és la principal eina de gestió d'un Ajuntament, on es concreten les despeses que es faran al llarg de tot l'any. Als  Pressuposts Participatius, és la ciutadania la que directament decideixi com es gasten els diners municipals anualment.
 Obrirem uns procediments de Pressupostos Participatius perquè siguin els ciutadans qui estableixin les prioritats de la despesa municipal, seguint aquest procediment ( a continuació).

El tema resumit amb humor; Los manolos participativos. 

 (Segueix)

Carretera vella de Lluc. Més val tard que mai.

Alternativa | 07 Maig, 2007 06:37 | facebook.com twitter.com

El Consell de Mallorca decretà dimarts passat l'inici de l'expedient per investigar la titularitat pública de la carretera vella  de Lluc i promoure, una vegada es confirmi la titularitat, la recuperació de la titularitat de la carretera vella de Lluc a Pollença.

És un pas, encara que tard i una mica ridícul, suposam que l’han fet per motius electoralistes. La titularitat pública de la carretera és indiscutible, només haveu de llegir tota la informació recopilada per la plataforma pro-camins públics i oberts. El que havia de fer el Consell és directament un decret de recuperació.

Per altra part avui al ple del Consell de Mallorca el conseller del PSM, Antoni Alorda, demanarà explicacions a Miquel Àngel Borràs sobre el que va passar a la darrera excursió reivindicativa, (denúncia que interposaren uns cavallistes contra un guarda del Consell per  agressió) i sobretot el perquè de la presència de guàrdies del Consell a una finca privada.

Aquest és el document on es notifica l'inici de l'expedient per investigar la titularitat pública de la carretera vella  de Lluc.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb