URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

ESPAIS PÚBLICS PARTICIPATIUS (P7)

Alternativa | 08 Maig, 2007 17:31 | facebook.com twitter.com

 

Seguim amb la publicació de nostre PLA DE FUTURA GESTIO MUNICIPAL PER AL MUNICIPI DE POLLENÇA, dins  el primer capítol DEMOCRATITZAR LA DEMOCRÀCIA, avui publicam el final de la part dedicada a participació ciutadana.

 També us pregam que doneu  la màxima difusió a aquest programa i a la possibilitat de participar en el mateix, quan més gent participi millor.

DEFINICIÓ PARTICIPATIVA DELS USOS DELS ESPAIS PÚBLICS.

Es tracta que entre tots; polítics,  entitats, veïnes decidam de manera participada quins volem que siguin els usos dels  espais públics, per tal d'incorporar-los al projecte definitiu; l'antic Col·legi Miquel Capllonch del Port, part de la illeta que és municipal , Can Llobera, Puig Santueri... Els pasos  a seguir serien

1.- Informarem de les  les limitacions i condicionaments dels espais. Cal considerar tres punt bàsics, garantir la seguretat, l’accessibilitat i la funcionalitat.

2.- Realitzarem  tallers de participació per la reflexió i debat de les propostes dels ciutadans, les associacions i  l'Ajuntament. Sistematitzarem  la informació recollida, analitzarem  les propostes realitzades i  la seva viabilitat tècnica i econòmica i tornarem la proposta definitiva d'usos per a l'equipament

3.- Decidirem per consens l'ús dels espais amb tots els agents que s'han implicat al procés. La concreció de la proposta definitiva la realitzarà l'equip tècnic i la Comissió Permanent de Participació Ciutadana.

Podeu veure un procés concret desenvolupat a la pàgina de l'Ajuntament de Figaró - Montmeny. 

Una altra forma de fer campanya electoral. IU de Rivas Vaciamadrid. Ismael Serrano el adivino.

 

L'impacte sense excuses

Alternativa | 08 Maig, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

El 22 de maig de 2006 varen criticar a aquest blog que la construcció que es feia  a la plaça Joan Cerdà era  molt lletja i a primera línia, destrossant tot el parc. L’edifici es va començar a construir a finals del 2005 i quan va rebre crítiques per part nostra i dels veïns del Port pel seu fort impacte visual, Joan en aquell moment batle i regidor d’urbanisme es va excusar dient que seria gestionat per PRODIS. Nostre article al final expressava un desig;" que realment el bar es doni a PRODIS o similar".

La construcció va durar tot l'estiu passat a un ritme molt lent, des d'agost fins ara hem tingut uns banys públics tancats i ara ens trobam amb  que els nostres desitjos de moment no s'han complert. És una vergonya que el bar del local no sigui gestionat per PRODIS (Associació Pro Discapacitats de Pollença), únic aspecte positiu d’aquesta construcció. Es parla de manca de capacitat de gestió de PRODIS però el problema és que l'Ajuntament hauria d'haver oferit des de que es va començar l'edifici ( final 2005) un  conveni amb PRODIS per que l’Associació pogués formar als seus usuaris i contractar un monitor.

A la fi una altra mostra de la propaganda buida, i de la  manca de planificació de nostre regidor d’urbanisme Joan Cerdà.

 


 

   

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb