URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Debat del Diario de Mallorca a Pollença

Alternativa | 12 Maig, 2007 13:23 | facebook.com twitter.com

Avui parlarem, com no, del debat electoral d’ahir organitzat pel Diario de Mallorca. Aquesta va ser la primera cita electoral de tots els partits. Bé, tots no, faltava ERC a la que no van deixar participar més que 5 minuts al torn de preguntes del públic.

El debat va començar amb polèmica. Tots els representants van demanar que ERC participés negant-s’hi el moderador. Unes quantes persones davant aquest fet se van aixecar i van marxar de la sala havent-hi un encreuament de paraules entre el moderador i unes persones del públic.

Després de l’exposició per part de cada grup del que per a ells havia estat la legislatura, on Pepe va estar realment bé. Va exposar 10 punts clars i concisos del que a nosaltres ens sembla que ha passat aquests quatre anys i lo que s’ha de millorar. Va començar amb molta força i molt bon peu.

Imatge de http://www.profesionalespcm.org/foto/NOAlPP.html

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb