URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cal un canvi ja

Alternativa | 19 Maig, 2007 07:58 | facebook.com twitter.com

Ahir els pares i mares del col·legi Miquel Capllonch es van manifestar denunciant les  deficiències del centre. Tres mesos després de la inauguració oficial encara funcionen amb un generador. Ja van denunciar aquest tema ja que al no poder utilitzar l’ascensor hi havia nins amb problemes de mobilitat als que havien que pujar en braços. A més a més el divendres es va rompre el generador,

Tota aquesta situació és totalment injustificable, ja que es podia haver acabat el curs en el col·legi vell i esperar a que el nou fos en condicions, només les presses de PP i UM per penjar-se medalles  va precipitar la inauguració d’un col·legi que com el temps demostrà no està en condicions. S'ha d'acabar amb aquesta forma de fer política més preocupada per les fotografies que per les persones.

Ahir també varen contestar a “l’amenaça” de Guilllem Coll "Mito" de portar-nos als jutjats. Amenaça que no és nova, és el que diu des de febrer. Suposam que l’ha fet després de veure com el tema va sortir al debat i que Tomeu (PP) no va defensar amb massa entusiasme la seva innocència. És difícil d’explicar que si Guillem Coll sigui innocent no vagi en les llistes electorals.

A nostra contestació ja el varen dir que seguirem, esperem que el diumenge hagi un canvi de Govern i a la fi podem accedir a tota la informació PÚBLICA de com s’han fet cessions i concessions al Port. En el cas de que no n’hi hagi canvi al mes de juny posarem un contenciós administratiu (sis mesos després del segon recurs d’alçada) a Ports per denegar-nos la informació.

 


 

 

A continuació part de l'article publicat avui pel DdM referent a la protesta dles pares del Miquel Capllonch 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb