URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

ESPRINT FINAL CAMPANYA i (P11)

Alternativa | 20 Maig, 2007 22:59 | facebook.com twitter.com

Demà començam l’esprint final de les eleccions, cinc dies on farem campanya porta a porta pels comerços, bars, carrers i places del municipi. Ara ha arribat el moment de fer l’impuls final, si voleu sobres o propaganda, si ens voleu acompanyar o teniu un lloc on voleu que vagi o pensau que he de conèixer a ... o que m’han de conèixer, ara ha arribat el moment, us podeu posar en contacte amb nosaltres a eurxella@yahoo.es

ENTRE TOTS PODEM DESPERTAR AQUEST POBLE, FER TREMOLAR A ESPECULADORS, CORRUPTES, BURÒCRATES DE LA POLÍTICA, PANXA CONTENTES, QWERPINES... I DEMÉS GENT QUE ESTAN ENFONSANT I DESTRUÏNT NOSTRE ESPAI COMÚ.

I TÚ QUE PENSAS FER PER AJUDAR-NOS


 Del blog cletinolandia aquest cartell electoral molt adequat per PP-UMP-UM-UNPI

 

A continuació eguim amb la publicació de nostre PLA DE FUTURA GESTIO MUNICIPAL PER AL MUNICIPI DE POLLENÇA, dins el primer capítol DEMOCRATITZAR LA DEMOCRÀCIA, terminam  les polítiques de benestar social i parlam de Salut, pla municipal sobre drogues, infància i joventut en risc i immigració.

 (Segueix)

La porra de les eleccions

Alternativa | 20 Maig, 2007 08:22 | facebook.com twitter.com

 Podeu fer la porra de les eleccions, ja que no tenim enquestes.

Aquesta és la Llei d'Hont aplicada a les darreres eleccions municipals a Pollença (17 regidors).Podeu comprovar el joc matemàtic que us hem proposat al simulador de la llei d'Hont.

Al 2003 a Pollença a les municipals van votar 7.101 persones.

A les darreres eleccions no va haver llista d'EU-EV a Pollença, però la llista autonòmica va conseguir  295 vots o sigui amb aquest vots i 89 més (384) s'obtendria un regidor d'EU-EV. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb