URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pacte de govern i CULTURA (P13)

Alternativa | 22 Maig, 2007 16:09 | facebook.com twitter.com

 Al carrer es parla del pacte UM-Paraíso-PSOE. Remor o realitat?

Aquest cartell es troba al costat del bar Can Toni, la fotografia l'he fet aquest matí. 

 


 

A continuació seguim amb la publicació de nostre PLA DE FUTURA GESTIO MUNICIPAL PER AL MUNICIPI DE POLLENÇA. Dins l'apartat de CIUTADANS AMB QUALITAT DE VIDA AVUI presentam nostra programa de CULTURA.

3 CULTURA

La cultura son totes les formes de vida i expressions d’una societat determinada. Per tant entenem cultura les diferents identitats col·lectives que hi ha en el municipi. I hem de procurar que tots i totes les inquietuds culturals tinguin cabuda i un espai en el nostre municipi. Hem de fomentar al màxim la cultura ja que és aquesta la que ens nodreix de coneixements i per això ens fa més intel·ligents, més independents i per tant més lliures.

És necessari un pla general de cultura, que abordi el conjunt de la planificació cultural del municipi en totes les seves facetes. I tot coordinat per un Consell Municipal de Cultura.obert al poble. Es tractaria de que la gent pogués participar més en la programació cultural del poble

Auditori

A Alternativa EU- EV hem deixat clar que pensavam que Pollença no necessitava un macro auditori de Moneo, improvisat ( sense un pla de administració i gestió). Amb una sala amb capacitat per 200 persones es podrien fer la majoria dels%2

 (Segueix)

Campanya i educació (P12)

Alternativa | 22 Maig, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

 Ahir vaig fer campanya al carrer, segueix amb la impresió de que nostre vot fa temps que ja s'ha decidit i que va ser un vot important; bàsicament de descontents del PSOE (molt dividit), gent jove que vota per primera vegada i gent que com diu nostre lema pensa que FEIM FALTA. Pens que el debat va ser més important del que pensava, molta de gent el va veure a la televisió i ha valorat molt positivament nostra sinceritat, coherència i valentia... En resum va molt bé.

Una vegada passats tots els nervis de l'inici de campanya (cartells defectuosos, temes burocràtics, material que no arribaba, debt televisat...) avui he disfrutat. La reunió amb el president de l'AAVV de la Cala ha anat bé m'ha servit per coneixer millor la realitat de la Cala i fer arribar a la mateixa nostres propostes concretes de millora. A pesar de les diferències ideològiques amb el president de l'Associació Llorenç ha estat una conversació frutctifera i esper aquest quatre anys ajudar a que la Cala es recuperi.

Si ens voleu acompanyar o teniu un lloc on voleu que vagi o pensau que he de conèixer a ... o que m'han de conèixer, ara ha arribat el moment, us podeu posar en contacte amb nosaltres a eurxella@yahoo.es


A continuació seguim amb la publicació de nostre PLA DE FUTURA GESTIO MUNICIPAL PER AL MUNICIPI DE POLLENÇA. Avui Educació.

2. EDUCACIÓ. PROJECTE DE POBLE EDUCATIU.

Crearem un Àrea socioeducativa, cultural i social que serà l’eix central que vertebri l’acció municipal. Pollença necessita un pla educatiu municipal que sigui entès com una iniciativa de cooperació educativa per aconseguir l'educació integral de l'alumnat, una societat cohesionada i la conciliació de la vida laboral i familiar .

 PLA EDUCATIU D’ENTORN.

Propostes

1        Reactivarem el Consell Municipal.

2        Farem un anàlisi clar de les necessitats i d’avaluació dels recursos  disponibles tan en l'àmbit de l'educació formal, no formal i l'educació informal.

3        Farem  un  pla educatiu d'entorn, però no només pensat per centres escolars, sinó per obrir els centres educatius a tots els ciutadans. Dinamitzarem, i potenciarem actuacions coordinades entre els centres educatius i el seu entorn.  Per exemple amb la realització de jornada de portes obertes a les escoles

4        Coordinarem els serveis socials, especialment educadors de carrer i  els centres educatius.

5        Reactivarem  la tasca preventiva als primers cicles per tal de donar suport als professors d'infantil i primària en l'atenció a alumnes amb necessitats educatives especials i poder detectar deficiències de qualsevol origen (desavantatges socioculturals, logopèdia, sobredotació, minusvàlues psíquiques i físiques, etc.).

6        Coordinarem  activitats entre els centres educatius i el serveis municipals ( biblioteca, museu, ràdio...).

7        Realitzarem una campanya de comunicació a les famílies prèvia a la preinscripció..

8        Destinarem una partida del pressupost anual per a reformes de millora als centres, independent de les despeses de manteniment

9        Per aconseguir la igualtat d’oportunitats donarem beques als nins en situació social desfavorida, per   motius econòmics familiars o ambientals per a què puguin participar en activitats estraescolars, deportives i en menjadors escolars.

10   Organitzarem d’un servei d’informació formació i assessorament a pares i mares per tal d’atendre les seves demandes tant a nivell individual com col·lectiu (AMPAS).

11   En col·laboració amb les AMPAS i els centres , portarem les seves reivindicacions davant les diferents administracions.

12   Seguirem i potenciarem la figura del policia – tutor.

 El roto com sempre genial.

 


 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb