URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

DEBAT I ESPORTS (P14)

Alternativa | 23 Maig, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

 AVUI serem al mercat del Port i a les 19:00 us esperam al debat DE TOTS ELS CANDIDATS a l'AAVV del Port (modera la directora de la ràdio Patricia). Aquest debat pràcticament l'hem organitzat nosaltres, sembla que a Joan no li interessava res debatre al Port, i al final amb l'excusa de la final de la Champion,han canviat l'hora de les 21 a les 19. Pensam que s'hauria de fer a les 21:00; hi ha més gent que fa feina que gent que li agradi el futbol.

4. ESPORT

L´ activitat física i l´esport han de ser considerats com elements bàsics al servei de la salut, la educació,  la integració social i la convivència.

L’Ajuntament ha de ser més que un simple gestor d’instal·lacions esportives i encarregat del seu manteniment. Volem implicar-nos en la vida esportiva de la ciutat, de les seves entitats i clubs.

Fa falta una major coordinació entre els diferents clubs del municipi, superant divisions i diferències, mitjançant el Patronat i un Consell Municipal d’esports.

1.- POTENCIAL HUMÀ .

 Pollença comte actualment amb un gran potencial a nivell de recursos humans en l´àmbit de l´activitat física i l´esport, ya siguin professionals sortits de l´àmbit universitari o des de el cicles formatius que es duen a terme en el mateix  municipi. Per tant  ja que contam amb gent cualificada i preparada per poder dur a terme un projecte ambicios, consideram que Pollença s´ha de situar com a municipi capdaventer en aquesta matèria

S’ha de vetllar perquè la gestió indirecta, no serveixi per precaritzar la feina dels professionals de base i per evitar l’intrusisme laboral.

Podeu veure un nou vídeo en clau d'humor sobre Pollença a l'abadia del boig  


 

 


 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb