URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Reflexió

Alternativa | 25 Maig, 2007 22:00 | facebook.com twitter.com

 Estic reflexionant a la platja amb la meva família.

Estau convidats a la nit a celebrar els resultats a Can Manolo, c/ Bou 5 (Pollença).

SALUT 

Matrax i Futur (P17)

Alternativa | 25 Maig, 2007 16:44 | facebook.com twitter.com

Avui publicam la darrera part del programa, el més obert, participatiu, extens i concret de tots els partits que es presenten a Pollença; 77 pàgines que defensarem aquesta legislatura si decidiu donar-nos vostre vot.

A partir de dilluns aquest blog tornara a ser l'habitual.

 

Avui la tercer part dedicada al futur; Nins, joventut. Medi Ambient. Solidaritat Internacional. 

 

3. I FUTUR

NINS I JOVENTUT

El tècnics de l’Àrea socioeducativa (dinamitzador sociocultural, educador de carrer, i educador social) hauran de ser l’enllaç entre els joves del municipi i l’Ajuntament. Hauran de coordinar les actuacions públiques als àmbits de l’educació no formal i informal, reglada i no reglada, han d’afavorir l’associacionisme juvenil i la participació dels joves en les decisions i actuacions municipals i extramunicipals que els afecten. Aquests objectius necessiten la redacció d’un Pla Jove que articuli totes aquestes actuacions i sigui el resultat d’un  procés de participació social entre tots els joves del municipi, i que alhora sigui una escola de democràcia i participació.

Genial arenalnegro Matrax pp que miedo.

 


 

 (Segueix)

Urbanisme (p16)

Alternativa | 25 Maig, 2007 06:49 | facebook.com twitter.com

Avui dins nostre PLA DE FUTURA GESTIO MUNICIPAL PER AL MUNICIPI DE POLLENÇA, presentam nostre programa d'Urbanisme.

 

URBANISME

El model actual de gestió urbanística a Pollença ha prioritzat el negoci privat per sobre dels interessos col·lectius. En aquest tem a hi ha molt de feina per fer volem un municipi planificat per a la vida social, dissenyat amb la participació dels ciutadans i amb criteris de sostenibilitat social, econòmica i ambiental.

Nostres línies generals respecte a urbanisme són

1.- Millorar la informació, transparència i participació dels ciutadans.

2.- Reorganització de l’àrea d’urbanisme a partir de tres funcions; gestió, disciplina i planejament.

3.-  Facilitar l’accés a l’habitatge.

4.- Millorar la mobilitat i accessibilitat ( eliminació de barreres arquitectòniques).
 

1.- INFORMACIÓ, TRANSPARÈNCIA I PARTICIPACIÓ

 L’urbanisme a pesar de condicionar nostra vida quotidiana s’ha convertit en un jeroglífic de difícil interpretació amb un vocabulari tècnic incomprensible.  Pensam que la ciutadania ha d’ajudar a planejar la ciutat, i decidir cap a on aquesta ha de caminar, però es fa difícil prendre qualsevol tipus d'iniciativa al mig a un embullat de terminologia. Hem d’afegir la manca de transparència i les dificultats per accedir a la informació urbanística. Tot plegat beneficia a un grapat d’especuladors i perjudica a la majoria de la ciutadania

 Propostes.

1.- Realitzarem una pagina web d’urbanisme amb tots els instruments d’ordenació i gestió urbanística;  la normativa urbanística, els procediments administratius, els convenis urbanístics,  els documents en exposició pública, el catàlegs de camins, patrimoni...

2.- Facilitarem  canals de comunicació i atenció amb un llenguatge senzill per que la ciutadania pugui entendre i saber com l’afecta la informació urbanística

3.- Crearem un Consell Municipal d'Urbanisme per a assegurar que els agents socials participin en la gestió urbanística.

 

L'humor de "vaya semanita" i la seva visió de l'urbanisme

 


 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb