URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

GRÀCIES.

Alternativa | 28 Maig, 2007 16:23 | facebook.com twitter.com

El primer de tot moltes GRÀCIES A LES 595 PERSONES que han confiat en nostra llista i nostre projecte, un 8,56% dels votants. Gràcies a tots els que ens heu animat al carrer i aquest blog. Gràcies a tots els que heu aportat vostre "grano de arena". Gràcies a tots els que ens haveu fet mini-campanyes demanant el vot. Gràcies a la millor assemblea que cap coordinador ha tingut mai. GRÀCIES DE COR.

Gràcies a tots els que heu fet possible que per primera vegada en la seva història Pollença tingui un regidor d'Alternativa EU-EV 

Simplement estam entusiasmats, fent una llista basada en l’Assemblea, sense callar-nos cap tema , sent sincers i valents i amb una campanya barata hem obtingut un resultat que pensam que és extraordinari. No és fàcil passar de no tenir llista a obtenir 595 vots. Estam molt contents per què ens hem adonat que hi ha suficient gent al poble que ha valorat quatre anys de feina i nostra manera de fer les coses. Gent que ha pensat que FEIM FALTA. i que podem donar un nou aire a l’Ajuntament.

Ara som conscients de que tenim una gran responsabilitat no només amb nostres votants sinó amb tota la ciutadania. Estam segurs que no la defraudarem, mantindrem nostre estil i pel que he vist a altres resultat tan a la illa com a la península funciona. Estam a vostra disposició.

Detalls.

1.- A Pollença han votat  239 persones menys que al 2003 i l’abstenció ha estat molt alta 36,47%. Als debats ja havia quedat clar l’allunyament entre el que interessava als ciutadans i el que discutíem els polítics. Entre tots hem de canviar aquesta tendència i engrescar de nou a la ciutadania dins la política municipal, la que els afecta més directament.

2.- Tots els partits han perduts vots llevats dels “nous”.

3.- El darrer regidor ha entrat amb 331 vots. Esquerra no ha obtingut un regidor per no arribar al 5% dels vots i aquest regidor se l’ha portat el PSOE per la mínima ( dos vots). Aquests dos vots si que han estat més que útils ja que sense ells, el PSOE hagués perdut un regidor en favor d’UM-UNPI.

4.- Ens hem quedat a 68 vots del segon regidor, difícil però no descabellat. Hem donat tot el que hem pogut, però sempre es pot millorar.

5.- Els tres partits del BLOC sumant 1546 vots, tercera força política i 4 regidors. Pens que no s’haurien aconseguit tan de vots amb la coalició però eren segurs els 3 regidors, o sigui per anar separats s’ha perdut un regidor segur. Esperam una reflexió seriosa per part de l’Assemblea del PSM. A pesar dels resultats personalment segueix pensant que el BLOC és l’únic futur possible.

 Resultats i Llei d'Hont.

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb