URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Hasta la victoria siempre

Alternativa | 29 Maig, 2007 22:12 | facebook.com twitter.com

G ens ha enviat aquesta felicitació i un altre vídeo brasileiro, 

"Te lo envío con mis felicitaciones y porque sé que no te pasará como al "diputado" de la animación y porque de una participación ciudadana efectiva depende que después de pedirnos el voto no nos manden a paseo". Felicidades y como se decia hace algún tiempo por ahí: hasta la victoria siempre!! 

No passis pena G, del meu sou de regidor només em quedaré amb el necessari per cobrir despeses, sobre tot de telèfon que ha estat una sagnia aquest quatre anys. La resta serà per l'Assemblea tant per comprar material i no anar de prestat com fins ara (canó de llum, microfon...) com per poder organitzar conferències i actes per aportar noves idees al poble.

Encara hem d'acabar de pagar un par de coses i tancar els comptes de la campanya però pens que ens han sobrat de nostre pressupost de campanya (1.600€) uns quants euros que donarem a una Associació de Pollença.

Com tú dius també la participació és molt important, supós que no ens faran ni cas a nostres projectes participatius ( ja he dit que Joan ni sap el que són els pressuposts participatius) però el que si podem fer és multiplicar-nos i en això ens podeu ajudar molt en recollir suggeriments, problemes, idees, projectes... Com varen dir farem assembleas abans del plenaris per recollir "el sentir del carrer". Estam al servei dels ciutadans de bons i de veres. 

Molt interessant aquest Luciano Pires com diu ell; fa falta inspiraçao motivaçao i provocaçao. Venga haveu de seguir practicant brasileiro.

 


 

PACTES, PACTES, PACTES…

Alternativa | 29 Maig, 2007 16:53 | facebook.com twitter.com

 

Fins el dissabte 16 de juny n’hi ha temps per constituir l’Ajuntament. A nosaltres com a la majoria de pollencins ens agradaria que es formés el més aviat posible per començar a fer feina. Suposam que els partits implicats en aquest moment estaran també pendents del que passi a nivel de Govern i Consell, encara que nosaltres pensam que la negociació de Pollença hauria de ser independent del que passés a Palma.

 El somni de Joan que era fer un govern amb  7 regidors d’UM-UNPI  i  2 del PSM no s’ha complit. Sabem que la situació no és fàcil i que la negociació serà llarga amb tres possibles combinacions.

 1. Repetir PP-UMP & UM-UNPI. Aquest pacte en aquest moment sembla molt complicat, però és possible si el PP manté el Govern. Possibilitat que existeix ja que amb l’experiència d’estar a l’oposició ,els 4 anys del pacte de Progrés, el PP donarà tot el que faci falta i més per mantenir les seves caidres i negocis, perdó volia dir projectes. Un altre argument a favor d'aquest pacte, sempre possible amb el PP al Govern, és la situació econòmica del consistori que el fa molt vulnerable a  pressions des de Palma. Un argument menor és també  la escassa bel·ligerància entre UM –PP durant la campanya a Pollença, a diferència del que ha passat en la campanya del Govern o el Consell.  

2. UM-UNPI & PSOE. El govern que semblava més lògic segons les declaracions de Joan i les tenses relacions que ha tingut amb el PP. En aquest pacte Joan a més a més gaudiria una posició de força predominant que no té amb el PP, o sigui quatre anys de batlia i les regidories que volgués.

 

3. UM-UNPI & PSOE & PSM El pacte de govern que més s’escolta en aquest moment. Avui el comentava amb companys del PSOE i del PSM. Els primers no enteniam que Joan volgués introduir a Biel dins el govern sense necessitat, el argument que els dona UM és que fa falta més gent per governar. Evidentment no l'ha dit però és clar que també és una manera de desactivar al PSM com oposició i de dificultar el BLOC a Pollença. Els companys del PSM amb els que he parlat tampoc veuen amb bons ulls l’entrada de Biel al govern quan no és necessària, sobre tot per què és un tema que havien parlat quan es discutia la possiblitat del BLOC a Pollença, i Biel va assegurar que la seva oposició al BLOC a Pollença no tenia res que veure amb possibles pactes post-electorals i cadires. Suposam que si finalment Joan convenç al PSOE de la necessitat del PSM per governar, aquest partit haurà de fer una assemblea per decidir el que fa, i la possibilitat de governar és molt temptadora, però a vegades s’ha de tenir paciència (falta molta a la política).

 Nosaltres estam a l’espera , tenim clar que nostra oposició no es basa en sigles sinó en projectes i fets, per tant  seguirem la línia transparent i directa que hem seguit fins ara, i no ens deixarem ni ofuscar, ni enlluernar, per les sigles a l’hora de fer oposició.

 

 +?

Pdt. Quan s’acabaren les mentides d’alguns polítics? En teoria ni PP ni PSOE volien donar el Consell o l’Ajuntament de Palma a una força minoritària, però ara ja no parlen tan clar. I després es demanen per què la gent no va a votar. PROU DE MENTIDES JA.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb