URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El joc de la cadira

Alternativa | 01 Juny, 2007 08:17 | facebook.com twitter.com

Volem sortir del tema d'eleccions i pactes però és complicat.

Sembla que UM-UNPI no acceptava els resultats electorals , primer van reclamar quatre vots per correu, que arribaren per error a una taula que no corresponia i que la Junta Electoral ja ha considerats nuls. Fins aquí més o manco el podíem entendre, es jugaven el sisè regidor, Toni Oliver, al que només havien col·locat en sisè lloc per que la llei de paritat els va agafar per sorpresa i eren segurs que el traurien. Però ahir varem pensar que UM-UNPI havia perdut el Nord i aquesta recerca  desesperada dels vots perduts ja semblava una rebequeria infantil.

Avui UM-UNPI ha reconegut que les incidències que ahir denúnciava varen ser mínimes i que no havia motiu per impugnar una taula i fer una repetició de la votació que  adulteraria  les votacions, ja que ara sabem quants de vots les han faltat als partits per aconseguir més regidors. Us imaginau les pressions sobre la gent que hauria de votar a aquestes taula.

Tot plegat ha estat una "pataleta" d'UM-UNPI que esperaven 7 regidors i s'han quedat en 5, el que està clar és que no ha estat una bona manera de començar a negociar amb el PSOE que ja està prou “mosquejat” amb la insistència de Joan de ficar a Biel dins el Govern.

 Ara una vegada que UM-UNPI ja ha dit que no impugnarà les eleccions esperam que es tranquil·litzen i que demostrin realment el talant moderat i de centre del que tanta gala fan de paraula que no de fets, i governin des de el seny que presumeixen.

Pdt. Mentre ens diuen que a Unió Mollera Pollencina hi ha una gran crisi, alguns ara es veuen a l'oposició i els agradaria trencar amb el PP per poder governar, suposam que el pacte que tenen signats no els permetrà fer això, sinó s'obririen una noves possibilitats de pactes.

Fins 16 de juny podeu jugar al joc de la cadira referent a les darreres les eleccions al Parlament de Catalunya, un joc inspirat en els possibles pactes entre partits.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb