URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Protegir Cala Carbó

Alternativa | 02 Juny, 2007 08:32 | facebook.com twitter.com

El 26 de Abril de 2007 la Comissió Insular d’Urbanisme del Consell Insular de Mallorca va mantenir la declaració de zona urbana Cala Carbó, en l’adaptació del PGOU (Pla General d’Ordenació Urbana) al POOT (Pla d’Ordenació de l’Oferta Turística), fet que manté oberta la creació d’una urbanització als costers de la cala.

A Pollença un grup de persones i els "Amics de Cala Carbó" han creat una coordinadora per reclamar la protecció de Cala Carbó ( veure Cala Carbó no té preu). La coordinadora no integra partit polític però està oberta a tot el que vulgui ajudar i participar. A mitjans de juliol es farà un manifest aprofitant una excursió pel Camí de Síller (vos informarem al respecte).

Ara han iniciat la recollida de signatures per a la protecció definitiva de Cala Carbó, vos adjunt el full amb la intenció que en faceu la màxima difusió i participeu en la recollida de signatures. Si teniu fulls emplenats (25 signatures) ens poseu en contacte amb nosaltres i ja quedarem per recollir-los,  Si voleu tenir contacte directe amb la plataforma, també us podem donar el teléfon del coordinador eurxella@yahoo.es

El full de signatures  sol·licita a l’Ajuntament de Pollença i al Consell Insular de Mallorca que es garanteixi al PGOU, la impossibilitat de qualsevol nova construcció en tot el sector de Cala Carbó.I demana consens a totes les forces polítiques, per tal de desclassificar com a zona urbana tot el sector de Cala Carbó i la protecció ferma d’aquest indret per a sempre.

 La solució no és fàcil i fa falta un moviment social important per evitar laquesta barbaritat. En nostre cas a més no volem que la protecció de la Cala sigui a canvi de la destrucció de la zona humida de l'Ullal. 

A recollir signatures !!. FULL DE SIGNATURES pdf. 

Fotografia de Cala Carbó del web fotogràfic de Toni Salas

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb