URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Esperant el canvi.

Alternativa | 04 Juny, 2007 14:18 | facebook.com twitter.com

El dos de juny una persona amb el nick de ·  va fer un comentari a nostre article “Concurs. Misterios del Port.”   a aquest article nosaltres parlavam de la sospitosa diferència de preu de lloguer entre el local que va destrossar la plaça Joan Cerdà al Port, 9000 euros anuals, el petit local destinat a la venda de bitllets dels vaixells " que van a Formentor, 9.000 euros a l'any  i la cantina del Port  5.800 euros a l'any (amb IVA),

El comentari  baix el títol de “ni puta idea” era el segúent:
“ la cantina del muelle nuevo se presentaron tres candidatos y los tres eran para proponer empresas de nautica con lo cual fueron destituidos por no reunir los requisitos ya que este local va destinado al ocio como esta montado ahora, lo digo porque soy uno de los que pidio para tener el local ya que me dedico a la nautica........... un saludo para los que no estan enterados del tema.”


La veritat és que ens agradaria tenir més idea del tema, però de moment hem trobat molt poca col·laboració per part de l’empresa pública de Ports.  Però d’aquí a dir que no tenim “ni puta idea ... va un tret. El més sorprenent d’aquest comentari és que la persona que el fa diu que es dedica a la nàutica i va ser uns dels que es va presentar  i va ser exclòs per què es demanava un local d’oci. O aquesta persona és un mentider o no va llegir la convocatòria del BOIB Num. 47 24-03-2005 que  deia clarament  que es demanaven ofertes per l’explotació de local destinat a bar-cafeteria- restaurant.  Un misteri més dins l’obscur regne de Taifes de Ports, gent que es presenta a convocatòries sense saber a que es presenta, curiós no?

La qüestió és que aquesta setmana passada hem rebut la contestació de Ports a nostres peticions d’informació del 19 de febrer. La contestació amb segell de sortida  del 25 de maig demostra que no tenen cap interès en que puguem tenir accés a la informació de com s’han fet les concessions i cessions al Port. La seva resposta només fa referència al contracte d' explotació del local destinat a cantina en el Port de Pollença i diu que

“després de dues convocatòries de concurrència publica d'ofertes : la primera, per un termini de 5 anys i un pressupost d'explotació de 5.000 €/any, IVA exclòs, es va declarar deserta al presentar-se dues ofertes, una de les quals es va excloure per tractar-se d'una comunitat de béns i l'altra, per no complir requisits exigits en el plec de bases del concurs. En el segon concurs convocat, per un termini de 5 anys i un pressupost d'explotació de 5.800 €/any, es va adjudicar el contracte a la Sra. Maria Cifre Cànaves, unica oferta presentada, per 6.670 €, IVA inclòs”

 
O sigui no hem avançat molt, però ja sabem que María va pagar una mica més del que pensavam.

 

Si finalment hi ha un canvi de govern a més del cessament d’en Mito com  càrrec de confiança a Ports, esperam tenir accés a tota aquesta informació que en aquest moment s’ens ha denegat. En el cas de que no hagi canvi de govern continuarem lluitant jurídicament per tenir accés a aquesta informació pública.

 

                                        6.670 euros a l'any, IVA inclòs

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb