URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sí al BLOC

Alternativa | 06 Juny, 2007 06:13 | facebook.com twitter.com

S'ha comentat molt que PSM + EU-EV + ER a Pollença haguessin sumat 1546 vots o sigui més que el PSOE i quatre regidors. Ja vaig dir que segurament no s'haguessin sumat tots el vots, però que teniam un tercer regidor segur i és clar que amb feina i temps poden arribar als quatre o més.

Per seguir demostrant les virtuts del BLOC a Pollença, he aplicat la llei d'Hont al resultat de les votacions a Pollença al Parlament de les Illes Balears  i al Consell de Mallorca. Els resultats a Pollença comparats amb les Illes i Mallorca mostran un suport menor al PP i al PSOE i major a UM i BLOC.Aquest darrer va obtenir un resultat magnífic amb un 18,09 % al Parlament (al conjunt de les illes només va obtenir un 9%)  i un 17,51 % al Consell (10,54% l conjunt de Mallorca).

En el cas del Parlament 

PP             21    escons

PSOE        17 escons 

BLOC        11 escons 

UM            10 escons

En el cas del Consell  de Mallorca seria.

 PP 11 escons             

PSOE 9 escons         

UM    7 escons          

BLOC    6 escons.      

Pens que alguns haurien de recapacitar i  pensar que a Pollença hi ha realment un gran potencial per formar el BLOC. A Mallorca i a les Balears fa falta pactar amb UM per evitar que governi el PP, a Pollença no. Suscribim el que va dir Matías Vallés al seu boulevar del darrer diumenge 3 de juny:

En las tres islas donde no concurre Unió Mallorquina -Menorca, Eivissa, Formentera-,la izquierda es mayoritaria. El PP sólo puede gobernar donde existe UM, que es una creación de los populares.

El genial gravat de Goya; "El sueño de la razón produce monstruos" de la pàgina de Fuendetodos 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb