URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El balç de les mentides.

Alternativa | 07 Juny, 2007 08:03 | facebook.com twitter.com


 Aquí teniu un article per desembafar-nos de tant de pactes, bloc, i demés politiqueo especulatiu. És un poema que vaig escrure i que m'agradaria compartir ja que hi ha gent que troba que m'estic moderant. Ja se que no te forma de poema però és el que te l'art.
Dedicat a tots aquests polítics que s'ho creuen i que pensen que els ciutadans o els membres dels seus partits no tenen res a dir, i són ells els que han de decidir passant per damunt dels seus propis companys i abandonant la ideologia per una cadira. I que tenen a la premsa de la seva ma.

M’indigna veure als quatre moneiots de sempre discutint del sentit de les seves mentides. Me molesta veure com per cada succés se’ls romp el seu fals cor. Com pensen que som beneits. Com juguen i silencien lo que realment importa. Com deixen de banda els problemes reals i ens fan creure que els problemes més greus són lo que ha dit un o altre i no els problemes quotidians que si ens afecten personalment. Com no tenen en conte la dignitat de les persones i se preocupen més del benestar de qui ara és al seu costat. Me crema la necessitat dels mitjans que converteixen tot lo que toquen en sensacionalista i viuen de totes aquestes rates, com voltors  nefastos, que juguen amb la intel•ligència de les persones, fent i desfent per afavorir no se sap quins interessos particulars... Per avorrir als particulars. Uns i altres, mitjans de comunicació i polítics, desvien l’atenció en un joc en que se retroalimenten, on tot consisteix en un ball enlluernador que no deixi mirar sobre què posen els seus peus, a qui tenen davall quan ballen el balç de les mentides que els dona de menjar.

Garci

Imatge del blog"recuerdos del día de mañana" 

 

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb