URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La fi de la impunitat urbanística

Alternativa | 09 Juny, 2007 11:00 | facebook.com twitter.com

Aquesta setmana hem rebut una nova denegació jurídica per part de la Junta de Govern de l'Ajuntament a nostra petició del número d'expedients d'infracció urbanística que s'han obert als darrers anys i com s'han resolt a Pollença.

En principi quan varen fer per primera vegada aquesta petició nostra intenció no era una altra que tenir la informació necessària sobre les infraccions urbanístiques al poble per cercar solucions al problema. Abans de donar propostes i solucions a un problema l'ideal es tenir tota la informació possible, però es veu que encara que alguns parlen de fer el millor pel poble, consens, POLLENÇA bla, bla, bla ... això de donar informació a altre partit per què faci feina no els va bé.

Ara pels funcionaris sabem que aquest estadística no existeix i que fer-la embussaria el funcionament de l'àrea d'urbanisme. O sigui ja partim d'unes mancances de funcionament bàsic, falta informació i mitjans per solucionar un dels que consideram problemes bàsics de municipi.

Donat que tot apunta a que seguirem amb el mateix regidor d'urbanisme dels set darrers anys, Joan Cerdà Rull (UM), ara que tenim representació a més de la línia jurídica (massa llarga i costosa) obrirem  noves línies d'actuació i us assegurem que aquesta legislatura es parlarà de disciplina urbanística.

Ara que pareix que també l'ambient jurídic és favorable ( el jutje instructor del cas Andratx ha demant al Consell Insular informació sobre les construccions a sòl rústic) ha arribat el moment d'aturar les construccions il·legals, i els remors sobre comportaments irregulars a l'àrea d'urbanisme de nostre municipi.

Farem feina per que aquesta legislatura sigui el principi de la fí de la impunitat urbanística.

 

Confiam com deia  ahir  Antoni Ruizal DdM que el cas Andratx sigui el principi del fí de la impunitat urbanística.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb