URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Unitat i renovació.

Alternativa | 11 Juny, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

Aquest ha estat un intens cap de setmana de reunions, un breu resum incomplet:

El dissabte un grupet d’ Alternativa EU-EV de Pollença varen anar a dinar a Artà amb gent de les assemblees d’Artà, Capdepera i Son Servera. Havia verds,  gent d’Esquerra Unida, independents, gent d’Esquerra Republicana... A la fi un mescla amb un denominador comú haver donar suport a Guilllem (EV-ER) , Conxi (EV-ER). María i Alicia (EU-EV). Si no el sabeu a tota la zona va haver una greu crisi  i divisió abans de les eleccions, no entrarem en donar detalls de tot el que va a passar amb uns nivells de surrealisme que només es poden aconseguir a l’esquerra.

El que va quedar clar a l’assemblea és que el que fa falta és unitat i donar suport a un grup de regidors joves i amb ganes de feina. Com nostre projecte polític i manera de fer feina és similar a la dels companys senyalats varen decidir coordinar nostres esforços i feina per treure major profit de la mateixa i en pro de la unitat de forces. Aquesta és la idea inicial que començarem a desenvolupar aquests propers dies , ni  la idea ni el grup són tancats.

El diumenge varen fer una assemblea-paella-capfico, on van assistir Nicolás Aguilera el coordinador d’EU de Mallorca, i Miquel Rosellló ( conseller d’EU), també varen venir els companys de la zona NE, a més dels habituals i algú més de nostra assemblea.

Evidentment varen valorar nostres resultat de manera molt positiva, però fins i tot en l’alegria de l’objectiu complit s’ha de ser autocrític i sabem que hem tingut molt de vot per dir-ho d’alguna manera prestat; de crítics del PSOE, del PSM i de gent que no havia votat mai. Sabem que per consolidar aquest vot haurem de fer molta de feina i que en una oposició a un govern UM-UNPI-PSOE-PSM compartint oposició amb el PP-UMP haurem d’explicar molt bé nostres queixes, idees, projectes per què no s’utilitzi contra nosaltres la fal·làcia de la pinça.

De com està la situació a nivell de les Balears ens va decebre la manca d’autocrítica, després d’uns resultat a nivell general dolents que pensam han de tenir unes conseqüències polítiques donant pas a una renovació del partit.

Igualment no estam contents amb el que de moment sabem de la negociació del BLOC en el Govern i el Consell. Pensam que abans de participar d’un govern PSOE- UM , el BLOC ha de partir d’uns punts mínims innegociables i irrenunciables que  s'haurien de  debatre a les assemblees locals. El temps de les decisions des de dalt ha de terminar.

A la fi un cap de setmana molt intens que esperam sigui l’inici de la unitat i la renovació al manco dins l’espai “rojiverde”.

Cinc regidors, una idea i una sopa de sigles:

María ( EU-EV), Guillem (EV-ER), Pepe (Alternativa EU-EV), Conxi (EV-ER) i Virginia (EU-EV)

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb