URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Dissabte

Alternativa | 13 Juny, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

 Ja tenim tota la paperassa que hem de presentar abans de l’acte de constitució de la nova Corporació el pròxim  dissabte 16 de juny, segurament l’acte serà  a les12 del mig dia, normalment ha estat d’aquesta manera.

A més de l’acreditació de regidor de la junta electoral, els regidors hem de presentar una declaració sobre causes de possible incompatibilitat i la declaració de béns patrimonials. En el meu cas aquesta darrera és fàcil mig pis (una planta baixa de 84m2, 12 m2 de porxo i 77 de jam2 de jardí) i un cotxe; un renault clio habitualment condueix el de la meva dona un opel agila.

 Respecte a la votació del batle, la secretària volia demanar als diferents partits quina forma prefereixen; urna, nominal o mà alçada. Nosaltres no tenim cap problema amb la forma i ja us podem avançar el nostre vot. A l’assemblea del diumenge varen decidir que si governava PP-UMP –UM-UNPI em votaria com batle jo mateix,nostre model és molt diferent de principi a fí amb el que han desenvolupat aquests partits els darrers quatre anys.

En el cas més probable de que UM-UNPI governi amb el PSOE ( sense o amb el PSM) votaré en blanc o m’abstindré ( encara no m’ha dit quina de les dues formes es pot utilitzar). Evidentment no podem votar a favor d’un govern d’ UM-UNPI després d’aquests quatre anys, però també valoram positivament el canvi de parella cap a l’esquerra i per tant votarem en blanc. El PSOE governa amb IU a 450 municipis de tota Espanya i  confiam en els nostres companys de "centre- esquerra" per fer realment  al poble una política més participativa, social i respectuosa amb el medi ambient.  L'esperança  és el darrer  que és perd encara que anteriors experiències de govern del PSOE no han estat precisament positives en els camps abans senyalats.

No varen valorar la posibilitat remota d'un pacte PP-UMP - PSOE. 

A continuació resum de premsa sobre els pactes.

 Fotografia de la darrera assemblea. Garci explicant a Nico Aguilera i Miquel Roselló que així no anam i que fan falta canvis en EU. Naturals com la vida mateixa, així són les nostres assemblees.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb