URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Campanya solidària

Alternativa | 14 Juny, 2007 06:08 | facebook.com twitter.com

A l’assemblea d'Alternativa EU- EV de Pollença a la fi varen tancar els comptes de la campanya electoral. Del 1600 euros que tenien de pressupost de campanya ( el més petit de tots els partits que es presentaven),  ens ha sobrat la quantitat de 200 euros que repartirem de manera equitativa (40 euros) entre les següent cinc associacions de caràcter social i solidari de Pollença.

- AFAMA. Associació de Familiars i Amics de Malats d´Alzheimer Associació d’ajuda a afectat per la malaltia d´Alzheimer o bé que pateixen un cuadre de Demència Senil.

- Associació d’amics del refugi d’animals de companya de Pollença.  Associació que ajuda al Refugi d’Animals de Pollença on recullen els animals de companyia que són abandonats en la zona nord de la illa de Mallorca.

- Dentistas sobre ruedas. associació que organitza i coordina diferents projectes per a millorar la salut bucodental en països i regions amb manca de serveis odontològics i que fomenta l'educació bucodental en aquests països.

- Pollença Solidària. Associació solidària amb el Sàhara que  a través del programa “Vacances en Pau” fa possible les vancances de nins saharahuis a Mallorca.

- PRODIS. Associació Pro Ajuda a Persones amb Discapacitat. . Associació que proporciona serveis i programes per la integració de les persones amb discapacitat.  

Evidentment la quantitat que aportem a cada associació és petita però esperem que serveixi de reflexió als diferents partits polítics perquè controlen més les seves despeses a les properes campanyes electoral.

També volem fer reflexionar a l’Ajuntament sobre el fet de que a Pollença disposam de nombroses associacions que haurien de tenir una ajuda estable pressupostada per part del Consistori, per contribuir al sosteniment de les seves despeses. Al llarg d’aquesta legislatura ens comprometem a lluitar per aquest objectiu.

Fotografia de la xarxa d'intercanvi de coneixement de Castelldefels

 
 Les Xarxes d’Intercanvi de Coneixements (XIC) són un grup de persones interesssades a intercanviar coneixements, sabers i experiències. Es tracta d’una manera diferent d’ensenyar, aprendre i relacionar-se en què tothom pot transmetre allò que sap i vol.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb