URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Que no és un xec en blanc.

Alternativa | 17 Juny, 2007 07:22 | facebook.com twitter.com

Aquesta és la segona part de l'explicació de nostre vot en blanc.

A pesar de tot hem decidit votar en blanc per  donar un vot de confiança als programes electorals de  nostres companys del PSOE  i el PSM, esperam que  facin realment girar el govern de l’Ajuntament cap a l’esquerra i se visualitzen les “mil coses “ (paraules textuals de Joan) que fan a Unió Mallorquina més propera a l’esquerra.  Només citaré dos temes on es podia començar a notar qualque canvi.

Per exemple el PSOE  havia mostrat la seva oposició a l’Auditori de Moneo, ara al manco esperam que es facin els estudis de gestió, projecte artístic i manteniment que  des del partit socialista es demanaven fins ahir.

Des del PSM s’ha defensat l’obertura dels camins públics, ara ja no n’hi cap excusa per que aquests camins continuen tancats. 

Si que hem de dir que els  partits de govern tenen un apartat important  dedicat a l’ampliació dels  serveis socials que esperam que aquesta legislatura tinguin un desenvolupament important. Igual que  esperam que es millori el dia a dia i les infrastructures bàsiques del municipi, de la Cala a Gotmar.

En nostre cas som conscients de que tenim una gran responsabilitat no només amb nostres votants sinó amb tota la ciutadania. Som l’únic referent de l’esquerra a l’oposició situació que ens dona la llibertat de no callar i de no haver renunciat a res de nostre projecte polític. Seguirem la línia transparent i directa que hem seguit fins ara, i no ens deixarem enlluernar, per les sigles a l'hora de fer oposició.

Aquest vot en blanc no és un xec en blanc. Nostra oposició no es basa en sigles sinó en projectes i fets. Sobre la taula us trobareu crítiques, idees, projectes, preguntes... ara està en vostres mans que la gestió del municipi es faci realment des de un punt de vista social, igualitari i respectuós amb el medi ambient.

Estam segurs que no  defraudarem i  que podem donar un nou aire a l'Ajuntament. Aquest regidor només vol ser un servidor de la ciutadania i estic a vostra disposició com canal de petició, informació i denúncia dins l'Ajuntament.

 

Gràcies.

Articles al DdM, UH , DdB i Mundo .

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb