URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El jutge, el refugi i la piscina.

Alternativa | 21 Juny, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

Ahir a la secció “el apunte” havia una interessant dada respecte a la investigació sobre Andratx, recordau que el jutge instructor del cas Andratx ha demant al Consell Insular informació sobre les construccions a sòl rústic. Bé el periodista deia que l’Ajuntament d’Andratx ha concedit 88 cèdules d’habitabilitat en terreny rústic desde 2000 mentre que en Pollença només en un any es van concedir 110 cèdules.

Una dada per fer reflexionar al jutge i al regidor d'urbanisme.

I  encara hi ha gent que ens demana  per què no voliam pactar am UM-UNPi.

 Igualment a la premsa d’ahir varen sortir dos exemples del que passa amb la malaltia d’inaugurar com sigui abans de les eleccions. Per una part es parlava de que el refugi del Pont Romà, mesos després de la seva inauguració, segueix tancat per la falta de clavegueram i també sortia nostra denúncia sobre la piscina coberta, aquesta és nostra nota de premsa sobre el tema:

Si la piscina s'havia deixat preparada per ser coberta, com diu Joan,  per què unes obres que varen començar en novembre del 2006 i que en teoria haurien de durar set o nou mesos (declaracions del regidor d'esports Michel) no s'acabaran fins Nadal o sigui 13 mesos d'obres. Si es va construir per ser coberta les obres haurien d'haver estat més ràpides.  La resposta ens la varen donar uns obrers que feien feina a aquesta obra i que ens varen dir que hagués estat millor començar de zero i que no entenien en que havia consistit la citada preparació.

També ens demanam  si serà un edifici energèticament sostenible. Una piscina coberta requereix una gran quantitat d'energia i un tècnic ens va comentar que  la mala orientació del sostre impedia cobrir-ho de plaques solars, molt útils per calentir l'aigua i estalviar energia no renovable.

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb