URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Iniciativa Ciutadana per Pollença

Alternativa | 24 Juny, 2007 07:37 | facebook.com twitter.com


COMUNICAT D’INICIATIVA CIUTADANA PER POLLENÇA

 

Volem comunicar que Iniciativa Ciutadana per Pollença se torna a posar en marxa amb una nova coordinadora, Antònia Cerdà. I amb una nova direcció de mail: iniciativaciutadana@hotmail.com .

Iniciativa som un col·lectiu de persones que ens unim per tal de fer de Pollença un municipi més humà, més verd, més solidari, més just, més feliç i més conscient. Tenim en comú un esperit de lluita i protesta i una visió progressista. Reivindiquem els valors de l’esquerra transformadora, de l’ecologisme, del feminisme i de la radicalitat democràtica.

A partir d’una organització assembleària pretenem ser un òrgan de dinamització cultural, de lluita, de pressió i sobretot de conscienciació de la realitat social que ens envolta per tal de millorar-la.

Iniciativa és una associació lliure i independent on tothom té dret a participar, expressar la seva opinió lliurement i a ser escoltat. Qualsevol membre té els mateixos drets que els altres i, per tant, pot convocar i proposar els temes i activitats que vol dur endavant.

Pretenem que Iniciativa sigui un òrgan on hi càpiguen la major part de persones i vessants d’una ideologia progressista.

L’adhesió a Iniciativa Ciutadana per Pollença permet molts nivells de participació i implicació en les activitats que és desenvolupin. Totes les persones que formen Iniciativa poden participar o no en les activitats depenent del seu interès.

Totes les possibles propostes i aportacions per fer reflexionar a la gent i millorar Pollença seran benvingudes.

Les activitats que estam duent a terme actualment són la participació en la plataforma Cala Carbó no te Preu amb la recollida de firmes, la preparació d’una festa solidària amb Brasil i la presentació del llibre Episodis de la Mallorca Llibertària d’Albert Herranz.

Totes les persones, de qualsevol edat, que estiguin interessades en formar part o col·laborar amb Iniciativa podem adreçar-s’hi a través del correu electrònic: iniciativaciutadana@hotmail.com.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb