URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Promessa per nassos.

Alternativa | 28 Juny, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

El diumenge Pep Roig al diari Ultima Hora  va dedicar mitja pàgina a comentar una fotografia on prometia el meu càrrec de regidor. La veritat que l’article i la fotografia em van fer riure una bona estona. Segons Pep feia temps que havia perdut la seva capacitat de sorpresa, ni el Prestitge l’havia immutat, però  la meva fotografia ell va il·luminar, una revolucionària forma de prometre amb el dit al nas. A l’article diu que seria una bona idea tocar-se alguna cosa com símbol de l’escora política, el diu que els de centre s’haurien de tocar la punta del nas com feia jo, els de la dreta la tempra dreta (jo diria que s’han de tocar la cartera), el d’esquerres la tempra esquerra ( jo diria el cor), el cogote els independents, i UM qualsevol part del cos de manera aleatòria segons els convingui,  que per això son els que sempre manen.

La veritat que el dia abans de l’acte de Constitució de l’Ajuntament li donava voltes a la idea d’afegir alguna frase a la meva promesa, com han fet altres diputats o regidors del BLOC, "sense renunciar al dret d'autodeterminació del nostre poble" o "per imperatiu legal". Finalment vaig decidir no dir res més que Sí promès, vaig pensar que la resta eren redundàncies. No he renunciat ni a lluitar pel dret d’autodeteminació, ni per arribar a la III República (m’encanta que a la fotografia es pugui veure la meva bandereta republicana). Seré lleial a l’Estatut la Constitució i al rei però lluitaré dins les meves possibilitat legals i polítiques per canviar els dos primers i enviar a l’atur al tercer. No faré com els militars que varen jurar lleialtat a la República per després eliminar-la mitjançant la violència.

I després de tot això va nostre nou batle i ni promet, ni jura, simplement va dir SÍ, i és que com deia l’article de Pep Roig , ells sempre manan i el tenen clar

Encara ha estat pitjor els diputats que han hagut de prometre sobre una Constitució amb l'escut preconstitucional, una biblia i un crucifix. 2007? Estat democràtic i aconfesional?
 

Es veu que a pesar de observar sempre les formes de na Munar no he après i en un moment m’han retratat, que consti que aquest gest no va durar ni un segon a pesar de que hi ha coses a la Constitució i a l’Ajuntament que fan mal olor.

 

Pdt. Em sap greu un article tan personalista, però Garci m’ha demanat penjar la foto .

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb