URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

FESTA, SOLIDARITAT I LLUITA.

Alternativa | 01 Agost, 2007 07:46 | facebook.com twitter.com

Avui diada solidària als voltants del Convent. Organitzada per Món Actiu i Iniciativa Ciutadana per Pollença

- 10'00h a 20'30h. Apunta't al reciclatge: roba, llibres, mobles i altres objectes en venda. Anima´t i vine a trescar!. En benefici del projecte la Petite École Itinérante Mali-Brasil 2007-08.

- 10'00h a 20'30h. Una bossa, una oportunitat. Pega una ullada a les bosses fetes pels nins i joves d'aquesta associació brasilera, contribuiràs a crear una oportunitat de futur per aquests joves del barri marginal de la Suburbana, Salvador de Bahía.

En benefici de l'Associaçao Cultural Berimbau Cruzado.

- 17'00h a 20'30. Taller de percussió i pintura mural. Adreçat a nins i joves (7-18 anys). Els interessats en participar en el taller de percussió han de portar materials per construir els instruments: 1 poal, olla o llauna, cordes o cintes, pals, teixits...

A les 20'15h començarem el passacarrers amb la música.

-Hora encara per concretar: Taller de malabars. Adreçat a tothom que vulgui venir a construir i aprendre a usar els seus propis artilugis per fer tot tipus de malabars.

Segueix la lluita a favor de Cala  Carbó, Maulets ha fet adhesius i el diumenge 5 a la plaça vella ( plaça del pi) hi haurà un concert a partir de les 20:00 h actuarà Cesk Freixas i un altre grup per confirmar.

Membres de l'organització independentista Maulets, repartiran adhesius amb el lema "Salvem Cala Carbó" pel dia de la patrona de Pollença, així com també la resta de dies de les festes del poble. Maulets vol aprofitar els dies de festa dels pollencins i pollencines per recordar la importància de mantenir verges els espais naturals del municipi. El col·lectiu també reitera el seu suport a la plataforma "Cala Carbó no té preu!", de la qual és part integrant. Així mateix, Maulets anima als pollencins i pollencines a participar de tots els actes i activitats de la plataforma.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb