URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

SALUT I FESTA.

Alternativa | 02 Agost, 2007 06:08 | facebook.com twitter.com

Els  corsaris actuals volen desembarcar en Cala Carbó, que no es torni a repetir el dia de la Desgràcia, no espereu ni a Déu, ni a la Verge, entre tots podem expulsar als destructors.

 Hem de lluitar amb els nous corsaris als que  polítics sense escrúpols han concedit una patent de cors,  si abans  autoritzava a Dragut  a atacar als vaixells i pobles dels països enemics i apoderar-se dels mateixos, ara es volen apropiar de nostres paisatges,saquejar la terra preciosa i daurada que ens envolta.

Luis de Góngora va citar a Dragut a un dels seus poemes (citat a Muy Interesante): “Amarrado al duro banco/ de una galera turquesca,/ ambas manos en el remo/ y ambos ojos en la tierra/, un forzado de Dragut/ en la playa de Marbella/ se quejaba al ronco son/ del remo y de la cadena… Tráeme nuevas de mi esposa,/ y dime si han sido ciertas/ las lágrimas y suspiros/ que me dice por sus letras”. 

 Avui estam amarrats pels diners. Que en un futur no sospirem i plorem pels paisatges perduts.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb