URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La lluita continua, entre tots salvarem Cala Carbó!!!

Alternativa | 06 Agost, 2007 06:09 | facebook.com twitter.com

Ahir vespre a les 20h. a la plaça Vella de Pollença és va fer un concert reivindicatiu i de lluita per demanar un cop més que Cala Carbó no s'urbanitzi, que quedi lliure dels interessos especulatius que tant mal fan al nostre poble i al nostre futur. Més de 100 persones se varen reunir per a gaudir d'una bona estona de música i poesia.
Volem donar les gràcies a tota la gent que fa possible que actes com aquest surtin endavant, a la gent que no deixa de reclamar el que troba legitimament correcte. Gràcies a la Plataforma Cala Carbó no té preu! per la seva tasca en la protecció d'un indret tan característic com és aquesta caleta, gràcies a totes les associacions que la conformen i a totes les persones que d'una manera o una altre se senten part d'aquesta Plataforma i d'aquesta idea.
I no podem deixar de donar les gràcies a la gent que ha posat música a aquesta vetllada, Mascarpone i Cesk Freixas que ha estat magnífic i ens ha fet disfrutar durant tota l'actuació, i a qui més d'una no llevaba l'ull del damunt.
 
La lluita continua, entre tots salvarem Cala Carbó!!! 

 

 
Cesk Freixas

 

 
 
Mascarpone
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb