URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Clots d'arbres I. (PA7)

Alternativa | 10 Agost, 2007 06:15 | facebook.com twitter.com

Seguim amb la nostre campanya de Pollençalternativa, de denúncia de punts negres.

Aquesta és una fotografia del carrer Cecili Metel enfront de la tenda de xinos. En aquest lloc hi ha dos clots com aquest de la fotografia, de dos arbres que han estat tallats, no sabem si perquè van morir o perquè molestaven. La veritat és que és un punt negre a eliminar, tant per lo molest i perillós que és anar per la cera i trobar-te el clot, com per lo trist que és veure un arbre tallat.

 

 

 

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. aquells llocs del municipi en mal estat, degradats, bruts, oblidats, etc.  A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladaríem a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions.

La ciutadania ens pot fer arribar els seus punts negres de forma oral, escrita, fotogràfica o gravada. Recollirem la informació a través d'aquest blog, d'enquestes directes, al nostre correu electrònic: eurxella@yahoo.es, al telèfon 656967751 o la bústia del nostre regidor Pepe García  a l'Ajuntament;  C/ del Calvari, 2 07460 Pollença.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb