URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Història d'una caixa amb fems.(PA8)

Alternativa | 12 Agost, 2007 06:39 | facebook.com twitter.com

Aquesta és una caixa amb fems tirada el dia 6 d'agost que encara no he estat retirada del carrer on es troba, concretament a la papereria Tot Útil. Cansada de que no li recullin el fems la propietària ha optat per una mesura dràstica, col·locar una cartolina taronja fosforescent esplicant el despròpòsit. No se si hi ha algun motiu del perquè no s'hagi recollit aquesta caixa, lo cert és que és una mica trist que haguem de tenir un poble tant brut com el tenim.
Aprofit l'avinentesa per dir que a mi tampoc hem van retirar un poal ple de vidre i a tots els veins sí. No se el motiu, però si n'hi ha algun haurien de deixar escrit quin és, així la propera vegada ho farem bé.
Moltes gràcies per la vostra confiança i per enviar-nos les fotos Mateu Vila. Farem el que poguem per solventar el problema i per esbrimar el perquè de la no recollida d'aquesta caixa que ja forma part del mobiliari urbà. 

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. aquells llocs del municipi en mal estat, degradats, bruts, oblidats, etc.  A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladaríem a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions.

La ciutadania ens pot fer arribar els seus punts negres de forma oral, escrita, fotogràfica o gravada. Recollirem la informació a través d'aquest blog, d'enquestes directes, al nostre correu electrònic: eurxella@yahoo.es, al telèfon 656967751 o la bústia del nostre regidor Pepe García  a l'Ajuntament;  C/ del Calvari, 2 07460 Pollença.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb