URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Un arbre es mor (PA9)

Alternativa | 14 Agost, 2007 05:31 | facebook.com twitter.com

Aquí teniu una nova entrega d'arbres morts que cal replantar. Segurament a tot el municipi, però aquestes són les fotos que tenim. La primera és al c/ Cecili Metel just davant la Ferreteria i el banc. Com se pot veure hi ha dos arbres morts.

A la segona foto que correspon a un cap de cantó de devora l'institut al c/ Mare Alberta també hi veim un arbre mort.

La tercera i la quarta foto corresponen a dos arbres morts, un d'ells tallat i l'altre encara dret, devora el Caprabo de Pollença 

 

 

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. aquells llocs del municipi en mal estat, degradats, bruts, oblidats, etc.  A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladaríem a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions.

La ciutadania ens pot fer arribar els seus punts negres de forma oral, escrita, fotogràfica o gravada. Recollirem la informació a través d'aquest blog, d'enquestes directes, al nostre correu electrònic: eurxella@yahoo.es, al telèfon 656967751 o la bústia del nostre regidor Pepe García  a l'Ajuntament;  C/ del Calvari, 2 07460 Pollença.

Afegeixo una lletra d'una cançó que personalment m'agrada molt i que crec que aquí i va molt bé. El grup és El Corazón del Sapo i aquí a Mallorca el grup Guadaña en fa una versió:

Un árbol se muere y no puedo hacer nada por él.
Sus hojas ya no son verdes ni marrón su piel.
Un árbol se muere y no puedo hacer nada por él.
Yo le hablo por la noches y le sonrío al amanecer.
Yo le miro desde abajo pero él ya no me puede ver.
Un árbol se muere y no puedo hacer nada por él.
Sus pies cansados ya no besan la tierra que un buen día le vió nacer.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb