URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ja tenim llum, ara falten les rates.

Alternativa | 18 Agost, 2007 06:13 | facebook.com twitter.com

Quina alegria veure fa dos dies com a na Joana(jdt) per fi li arreglen la farola que van espatllar ara fa un munt de mesos els camions que fan les obres al calvari. Era una farola del carrer creus. Des de fa molt temps estaven sense llum i ara per fi en tendran.

Recordem(ja ho haviem publicat a El poder del dinero) que ella i tots els veïns(casi tots)van recollir firmes i varen moure’s un munt per aconseguir que no passin camions per aquesta zona ja que espatllaven els carrers, produïen moltes molèsties, feien molt soroll i perquè segons la normativa era il·legal que passin camions de gran tonelatge per aquest lloc. Després de anar repetides vegades a l’ajuntament, de que se’n riguin d’ells, de presentar fotos, instàncies... de aconseguir la col·locació d’un disc de màxim 9 tones, d’haver de lluitar contra permisos especials trets de la màniga de l’anterior batlle, Tomeu Cifre... després de tot varem parlar des d’Alternativa amb Joan Cerdà, actual batlle, que ens va assegurar que aquests permisos ja no se donarien, és a dir, que ja no podran passar mai més camions de gran tonelatge. Aquesta victòria dels veïns, en que nosaltres varem participar, és va guanyar fa ja unes setmanes. Però el 16 d’agost per fi un operari de l’ajuntament va arreglar la farola. Gràcies a la insistència dels veïns, amb na Joana al capdavant, i després de molts mesos, tornaran a tenir llum devora la “patinadora”.

Ara només falta que s’arregli el problema de les rates que hi ha per aquella zona degut als contenidors de fems que hi ha allà mateix i tot anirà millor.

 

Imatge d'un dels camions empotrat a dins una casa al no poder voltar.
No se veu a la imatge però aquí on volta el camió és
on van arrebassar la farola que aquests dies posaven.
Com se pot preveure a més de portes i faroles també varen fer
malbé l'asfalt, parets, els pins... 
 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb