URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Abocaments i dedicació exclusiva

Alternativa | 20 Agost, 2007 06:05 | facebook.com twitter.com

Dissabte Joan Ramón Veterà ens informava que a  la platja del Bar Caty, hi havia un nou  abocament de fecals que feia l’aire irrespirable  de tota la primera linia del Passeig Voramar fins al carrer Boccoris. També ens comentava que havia intentat contactar per telefon amb qualque regidor ADE (Amb dedicació esclussiva, i no ho va aconseguir), Ahir vaig a anar de matí a la zona i ja no hi havia abocament de fecals ni restes visibles o respirables del mateix. Per desgràcia estic segur que aquest abocament no serà el darrer abans de que acabi la temporada, tenim l’experiència de cada estiu.

Després del tancament de la platja d’Albercuix en juny ja varen parlar amb el batle i li varem expressar la necessitat d’escurçar el pla d'obres i que abans de la temporada 2008 s’hagi acabat la revisió i substitució a fons de la xarxa de clavegueram del Port. Pensam que aquest tema és prioritari.

Per cert les darreres analítiques de la Conselleria de Salut a internet, del 11 d'agost continuen marcant que la qualitat de l'aigua de la platja d'Albercuix és deficient.

 Igualment preocupant, encara que més fàcil de solucionar, és el problema que també explicava JRV de va poder contactar amb cap regidor amb dedicació exclusiva . El mateix problema que varen tenir els veïns de la Cala quan varen estar tres dies sense aigua. Quan varem votar en contra de que a l’Ajuntament hi hagués cinc dedicacions exclusives ja varem dir que el problema és que aquestes dedicacions no s’utilitzen moltes vegades per fer feina pel  poble. De moment l’experiència ens dona la raó, i si voleu un altre exemple mirau el que ha fet el regidor de festes després de l'accident.

Fotografia dels abocaments. 

 


 


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb