URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Propi dels germans Marx.

Alternativa | 22 Agost, 2007 05:32 | facebook.com twitter.com

La lectura de la premsa d'ahir donava una visió surrealista de Pollença pròpia dels germans Marx. Al diari Última Hora s'ens contava com uns sostenidors  havien col·lapsat dijous a vespre la xarxa d’aigües fecals de la cala de Sant Vicenç, i s'havia provocat un petit abocament al torrent de cala Molins. Curiosament la notícia la comentava la delegada del Moll, Francesca Ramon, i es parlava de la renovació  de la xarxa de clavegueram del Port de Pollença???

Com van acabar aquest sostenidors al vàter? De quina grandària eren?

Per altra part al DdM la mateixa Francisca Ramón , va desmentir ahir que s'haguessin produït abocaments fecals en la zona de primera línia del Port. Ara resulta que ens inventam abocaments de 2-3 m3 hora , i que els testimonis i  la fotografia  són un muntatge, una al·lucinació. 

Igualment al·lucinant era la declaració de na Francisca de " sentir-se aclaparada per les reiterades crítiques. "Això és massa", va puntualitzar. Tota una ex-batlessa, ex-consellera que no pot suportar l'oposició política.El dilluns passat a una assemblea de l'Associació de Veïns de la Cala davant de les crítiques cap a l'Ajuntament per l'abandonament del nucli, Francisca va perdre els nerviós i l'assemblea va acabar en un mar de crits, sense solucions i amb els veïns i el regidor de la Cala fora de lloc.

Per acabar al mateix Ddm el gerent d'EMSER nomenat pel PP,  assegurava el mateix que na Francisca fa uns dies que no hi ha cap pou salinizat i que l'aigua està en condicions, quan  ningú ha dit el contrari. A la mateixa notícia el futur delegat d'EMSER Biel Cerdà deia que ell no comana encara. O sigui  el subministrament d'aigua és prioritari però fa tres mesos que no s'ha nomenat un regidor delegat d'Emser. Però no passeu pena el  24 a les 12 Joan ens explicarà que tot és culpa del PP que el no té res que veure, que la presència d'UM al govern de l'anterior legislatura és altra al·lucinació.

Nosaltres només demanam un municipi amb el clavegueram en condicions i que no passi pena pel subministrament d'aigua? Som rars, radicals, estam bojos?

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb