URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Prohibit el I Festival Cançó Sa Marjal 2007?

Alternativa | 24 Agost, 2007 10:51 | facebook.com twitter.com

Ara mateix he llegit a la pàgina del Lobby per la independència que no es fara  EL I FESTIVAL DE LA CANÇÓ DE LA PISCINA SA MARJAL 2007 aquest és el comunicat que han publicat a la seva pàgina,  diuen que les 23 entitats i organitzacions DESCONVOCAM l'acte i ANUNCIAM que en un termini de dues / tres setmanes faram l'acte i el Festival previst en un lloc que NI el govern de Rodríguez Zapatero ni els llargs tentacles de Pedro J. Ramírez podran impedir.

Passades les 12 hores d'avui divendres, 24 d'agost de 2007, les 23 entitats convocants de la concentració lúdico festiva a la Platja de sa Marjal per reclamar que les institucions pertinents prenguin mesures efectives perquè s'apliqui la Llei de Costes i es respecti el dret de pas per la zona pública marítimoterrestre però també pels camins públics de l'interior de la costa, comunicam als mitjans de comunicació que NO han rebut l'autorització de Demarcació de Costes per instal·lar un cadafal, un equip de so i de megafonia a la Platja de sa Marjal per la qual cosa consideram que el Ministeri de Medi Ambient amb Cristina Narbona al capdavant ha PROHIBIT la realització del I FESTIVAL DE LA CANÇÓ DE LA PISCINA que estava previst fer demà dissabte dia 25, entre les 17 i les 21 hores.

Dia 28 de juliol de 2007 les 23 entitats convocants vam avisar Delegació del Govern de la realització d'aquest Festival i dia 16 d'agost vam rebre un escrit que deia el següent:

Acusamos recibo de su escrito de 28.07.20007, en el que comunica la celebración de una concentración para el próximo dia 25 de Agosto de 2.0007, bajo el lema “La Costa és de tots”.

Sin embargo, en relación con el apartado tercero de su escrito en que manifiesta que tiene previsto la instalación de un cadalso, que contará con un equipo musical i de megafonía, desde el cual grupos i cantantes harán diverses intervenciones, debo informarle que al realizarse dicha instalación i actividad en una zona de dominio público marítimo-terrestre, deberá solicitar la oportuna autorización a la Demarcación de Costas en Illes Balears, todo ello sin perjuicio de otras licencias i autorizaciones de caràcter preceptivo que, en virtud de su competencia corresponda otorgar por otros organismos”.

Davant aquest escrit, el mateix dijous, 16 d'agost, vam passar pel Registre de Demarcació de Costes la sol·licitud d'autorització que ens reclamava la Delegació del Govern i avui, a les 12 hores de divendres 24 d'agost, en no haver rebut l'esmentada autorització CONSIDERAM que Demarcació de Costes HA PROHIBIT la realització del I Festival de la Cançó de la Piscina. 

 (Segueix)

La costa és de tots.

Alternativa | 24 Agost, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

 Ens ha arribat aquesta convocatòria, recordam que a Pollença hem de recuperar la costa de Formentor.                                    

Demà dissabte dia 25 d’Agost a la Platja de Sa Marjal, a la Costa dels Pins, Tindrà lloc la primera edició del Festival de Cançó Sa Marjal, convocat per una vintena d’organitzacions polítiques i socials encapçalades pel Lobby per la Independència. Com indica els seu lema, “la Costa és de Tots”, els convocats pretenen protestar per l’apropiació il·legal de la costa mallorquina, exemplificada en la Piscina de Pedro Jota Ramírez. El concurs consistirà en la interpretació d’una cançó en qualsevol estil, la lletra de la qual ha d’anar referida al tema de la convocatòria. Hi poden participar formacions de tots els estils. Els guanyador rebrà 1.000 euros de premi. L’acte, que començarà a les 17.30 hores, comptarà amb un berenar popular i amb algunes sorpreses.

Des de la defensa dels bens de domini públic, volem encoratjar a tothom a participar d’aquest acte lúdic, festiu i reivindicatiu.

Us esperem a tots Dissabte 25 a les 17 hores a la platja de Sa Marjal.


Per apuntar-se al concurs de cançó, o podeu fer a l’adreça cancodelestiu @hotmail.com

Piscina a Formentor que varen denunciar, encara esperam la resposta de Costes. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb