URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La sortida del carrer Beguins (PA10)

Alternativa | 26 Agost, 2007 05:36 | facebook.com twitter.com

Fa aproximadament un any l’Ajuntament va comprar una part d'una finca per donar sortida al carrer Beguins. El motiu era compensar i contentar als veïns del citat  carrer . Recordau que els veíns del carrer Beguins havien sofert uns d'aquests misteriosos canvis urbanístics que beneficien a uns pocs i perjudiquen a la majoria, el seu carrer passava de 9 a 7 metres per una nova construcció. (veure article sobre el tema)

            La qüestió és que a les obres tota la terra que varen llevar la varen  deixar allà a un costat, i d’això ja fa més un any. A pesar de les constants cridades a l’Ajuntament perquè la retirin i del contracte que existeix entre ambdues parts, allò segueix allà a la vista de tothom, i a més de causar una mala imatge, la gent també llança brutícia. Respecte a la perillositat d’això, afegir que aquest és un camí pel qual passen al dia gran quantitat d’infants perquè es troba a l’entrada del camí que va cap al C.P. Joan Mas i cap al Poliesportiu.

            A més, l’Ajuntament ha faltat a la seva paraula (hi ha un contracte signat) perquè els hi varen dir als amos que els hi arreglarien les parets que deixaren quan “buidaren” el terreny per baixar el nivell del camí i fer la rampa. I a les fotografies es veu clarament com les parets estan tal com les deixaren quan llevaren la terra, la qual cosa és una mica perillosa per les dues persones d’avançada edat que viuen a la finca perquè es desprenen pedres i el camí s’omple de terra… i més quan plou.

de moment hem demanat una fotocòpia del contracte per solucionar aquest tema.

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb