URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Can Conill (PA11)

Alternativa | 28 Agost, 2007 05:52 | facebook.com twitter.com

Hem rebut nombroses queixes  respecte a que l’aparcament del solar de Can Conill (on s’ha de fer el futur Auditori) només és obert els diumenges. Ens han informat que la causa del seu tancament és per què els veïns s’han queixat de la pols que aixequen els cotxes. Aquesta raó ens sembla inaudita pel greuge  comparatiu, ja que els veïns de l’Aparcament del Port, que són més nombrosos que els escassos veïns de l’entorn de Can Conill,  s’han queixat de la pols durant anys i mai han aconseguit tancar l’aparcament del Port. És cla que a l'Ajuntament segueixen existint parts i quarts.

Pensam que a Pollença hi ha problemes d’aparcament i hem demanat a l’Ajuntament que fins que comencin les obres de l’Auditori l’aparcament s’ha d’obrir, si realment la pols és tan molesta que es mulli amb aigua de la depuradora o  es posi grava, la despesa no seria excessiva i d’aquesta manera acontentaria no només a un grapat de veïns sinó a la majoria.

Després de sortir aquesta nota de premsa publicada al Ddm i al Balears  em va telefonar el batle per comentar-me que s'estava estudiant posar grava però que els tècnics volien fer proves ja que tenien por que amb la pluja els cotxes quedessin atrapats, després em va dir que també estava pendent del començament de les obres de l'Auditori ja que si començaven prest no mereixia la pena posar la grava. O sigui que ja veurem...

Ja tenim manca d'espai a aquest blog per això ara hem obert un arxiu de fotografies eurxella  a http://www.flickr.com/ 

 


 Demà Junta d'Emser que és el ple, o sigui que ens podeu trobar a les 13:30 a l'Ajuntament parlant d'un tema molt important  com és el subminsitrament d'aigua.


L'ordre del dia de la Junta d'Emser  29 d'agost a les 13:30 és:
1.- Examen i aprovació del balanç. memòria, compte de pèrdues i guanys , proposta sobre la destinació de resultats socials i gestió de l'òrgan d'administració corresponent a l'anterior exercici social tancat a 31 de desembre del 2006.
2.- Nomenament membres consell d'administració.
3.- Precs i preguntes.
4.- Lectura i aprovació de l'acta de la junta, si escau o nomenament d'interventors per al seva posoterior aprovació.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb