URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Festa solidària.

Alternativa | 29 Agost, 2007 20:35 | facebook.com twitter.com

Ens ha arribat aquesta invitació . Esperam la vostra presència a l'acte.

Benvolguts amics,

 Ens plau convidar-vos a la propera Festa Solidària que tindrà lloc el proper dia 1 i 2 de Setembre al Claustre de Sto. Domingo a Pollença. Els beneficis van dirigits al projecte cultural de la ONG MónActiu la Petite École Itinérante de Música & Pintura Malí-Brasil 2007-08.


Programa Festa Solidària
Dissabte dia 1

                 - A partir de les 10'00h Mercadet segona mà.

               - A partir de les 20'00h Pa amb oli Solidari +                                          Espectacles: teatre, música brasilera, performance,                                 percussions…

Diumenge dia 2

                 - A partir 10'00h Mercadet segona mà.

              - 12'00h Sessió informativa ONG MónActiu i el projecte                           ONG MónActiu la Petite École Itinérante de Música &                                 Pintura Malí-Brasil 2007-08

                 - 14'00h clausura

 

A continuació informació del projecte 

 (Segueix)

Pacte de govern, improvissació i lluïments.

Alternativa | 29 Agost, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

Fa dos mesos  que al blog del PSM es deia que properament publicarien el Pacte de Govern, a dia d'avui encara no s'ha publicat. Mentres els pacte del govern balear i de l'Ajuntament de Palma s'han fet públic, res sabem de l'actual pacte de govern a Pollença  més enfora de l'assignació de àrees. La situación  contrasta amb l'anterior legislatura quan es parlava continuament del pacte que s'havia fonamentat en unes inversions en infraestructures molt concretes.

El dia de la investidura Francisca (PSOE) no va dir res,mentre que Joan (UM) i Biel (PSM) varen fer unes referències molt generals al tema de les infraccions urbanístiques, la Cala o els serveis socials, temes en els que a dia d'avui, tres mesos després de les eleccions, encara no hem vist res. Si un cas hem tingut l'experiència negativa del subministraments d'aigua a la Cala i les queixes de l'abandonament de la residència.

La veritat ens agradaria coneixer exactament en que consisteix el pacte de govern i pens que als pollencins també per saber cap a on  volme dirigir Pollença aquests quatre anys. La impressió actual és que seguim improvisant segons el baròmetre mediàtic popular. Per exemple: Joan preocupat per les crítiques dona una roda de premsa, tot d'una al tornar de vacances, per dir que el tema de l'aigua és prioritari. No sabem en que consisteix aquesta prioritat quan a dia d'avui encara no s'ha nomenat a Biel regidor delegat d'EMSER.Una roda de premsa que a més va ser per dir quatre obvietats plenes d'errades.

Joan s'ha oblidat molt ràpidament del que va dir el dia de la investidura; "Aquesta serà una legislatura de feina, dura i compromesa, on no hi haurà lloc a lluïments".  De moment poca feina i més del mateix.

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb